Ads 468x60px

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δημιουργήστε Πρωταπριλιάτικη Φάρσα Με Το IPhoneCeption




Αν ψάχνετε για μία χαριτωμένη και ακίνδυνη πρωταπριλιάτικη φάρσα για το iPhone, τότε δείτε το iphoneception. Πρόκειται για έναν ιστότοπο που δημιουργεί ένα από τέσσερα ειδικά εφέ που μιμούνται στην αρχική οθόνη του iphone, κάνοντας τους χρήστες να νομίζουν ότι κάτι πραγματικά παράξενο έχει συμβεί με τη συσκευή τους.
Το καλύτερο από όλα, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη φάρσα, είναι ότι μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε iPhone που δεν έχει κωδικό για ξεκλείδωμα της συσκευής. Και αυτό, γιατί πρόκειται για μία διαδραστική ιστοσελίδα - οπότε δεν θα χρειαστείτε το Apple ID των φίλων σας για να το εγκαταστήσετε.
Επιλέγετε το εφέ που θέλετε να χρησιμοποιήσετε (υπάρχουν τέσσερα, συμπεριλαμβανομένων των εκρήξεων, βαρύτητα, γατάκια και ζόμπι) και δημιουργήστε έναν σελιδοδείκτη στην αρχική οθόνη. Ξεκινήστε την εφαρμογή, πατήστε το κουμπί κλειδώματος και η φάρσα σας είναι έτοιμη.
Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει τη φάρσα σε δράση. Παρεμπιπτόντως, βιντεοσκοπήθηκε ζωντανά από το iPhone που χρησιμοποιούσε μια beta έκδοση του Reflection, το οποίο θα προσφέρει και δυνατότητες εγγραφής όταν κυκλοφορήσει.
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/3/26/iphoneception.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...