Ads 468x60px

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

iPhoto για iOS


H Apple παρουσίασε σήμερα μια νέα εφαρμογή για το iOS. To iPhoto.
Το iPhoto είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας εικόνων που εκμεταλλεύεται σε μεγάλο βαθμό την οθόνη αφής των iPhone και iPad. Mε το iPhoto έχετε πάντα μια οπτική εικόνα όλων των φωτογραφιών σας. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σας σε portrait ή landscape και να συγκρίνετε δίπλα δίπλα πολλαπλές φωτογραφίες.
Με το iPhoto η επεξεργασία των εικόνων γίνεται παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας για να μάθετε πως δουλεύει. Απλώς αγγίξτε το μέρος της φωτογραφίας που θέλετε να αλλάξετε και κουνήστε πάνω, κάτω, δεξιά ή αριστερά για να τροποποιήσετε.
Μπορείτε, ακόμα, να εφαρμόσετε πολλά εφέ στις φωτογραφίες σας για να τις αλλάξετε στα μέτρα σας. Με την επιλογή του swatch book μπορείτε να αλλάξετε την αίσθηση και εμφάνιση της κάθε φωτογραφίας. Αφού επιλέξετε το εφέ που θέλετε μπορείτε να κάνετε pinch, zoom ή slide για να το παραμετροποιήσετε. Τόσο απλά!
Ένα άλλο χαρακτηριστικό του iPhoto είναι τα brushes με τα οποία μπορείτε χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας να τροποποιήσετε μια φωτογραφία. Για παράδειγμα κάντε swipe σε ένα μέρος της φωτογραφίας για να κάνετε την περιοχή φωτεινότερη ή πιο σκοτεινή. Κάντε zoom in για να διώξετε blemishes με το Repair tool.

Mε το iPhoto όλος ο κόπος που κάνατε για να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες σας δεν πάει χαμένος. Μπορείτε εύκολα να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας ως συλλογές με τη νέα λειτουργία Photo Journals. Μπορείτε να προσθέσετε captions, χάρτες, ημερομηνίες ακόμα και τον καιρό στις πληροφορίες των φωτογραφιών σας. Η δημοσίευση γίνεται με τη χρήση λογαριασμού στο iCloud.
Τέλος, να πούμε ότι το iPhoto περιέχει τη λειτουργία beaming. Εάν η εφαρμογή εντοπίσει κάποια άλλη iOS συσκευή που τρέχει την ίδια εφαρμογή, τότε μπορείτε να ανταλλάξετε φωτογραφίες μέσω Wi-Fi ή Bluetooth με απόλυτη ασφάλεια και ασύρματα.

Το iPhoto διατίθεται για iPhone και iPad στην τιμή των 3.99€ μέσω του App Store [iTunes link]

Source: http://www.iphonehellas.gr/34073/iphoto-iphone-ipad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...