Ads 468x60px

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σύντομα αναβάθμιση στα Mac Pro

Δημοσίευμα του The Inquirer αναφέρει ότι οι επεξεργαστές E server (Xeon E5) της γενιάς Sandy Bridge της Intel αναμένονται να κυκλοφορήσουν την επόμενη βδομάδα.
Mac Pro
Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα τσιπ βρίσκονται στα κανάλια διανομής πολλές βδομάδες τώρα κάτι που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές, όπως για παράδειγμα η Apple, τους έχει στα χέρια της.

Η σημασία των επεξεργαστών αυτών είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού αυτοί είναι οι κατάλληλοι για να συμπεριληφθούν στα Mac Pro που δεν έχει αναβαθμιστεί για αυτόν τον λόγο πάνω από ένα χρόνο.
Boston confirmed to The INQUIRER that Xeon E5 chips have been in the channel for a few weeks now and confirmed to us that it won’t be a paper launch. We have also been shown Xeon E5 systems from other large vendors that give credence to the notion that Intel’s Xeon E5 will arrive, for real, next week.
Η αναβάθμιση των Mac Pro έχει καθυστερήσει πολλούς μήνες τώρα εξαιτίας της Intel, η οποία καθυστέρησε με τη σειρά της την έγκαιρη διάθεση της κατάλληλης σειράς των Sandy Bridge επεξεργαστών. Τώρα, όμως, που οι επεξεργαστές είναι διαθέσιμοι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε μια αναβάθμιση στα Mac Pro ακόμα και την επόμενη βδομάδα.

Λογικά η Apple θα χρησιμοποιήσει τη σειρά E5-1600 των 4-πύρηνων και 6-πύρηνων επεξεργαστών για τα χαμηλά μοντέλα και τη σειρά E5-2600 με τα 6-πύρηνα και 8-πύρηνα τσιπ για τα μοντέλα με τους δύο επεξεργαστές.

Τελευταίες φήμες θέλουν την Apple να επιστρέφει στην NVIDIA όσον αφορά τις κάρτες γραφικών αντί για την AMD που προσφέρεται σε όλη την υπόλοιπη σειρά Macintosh.

Source: http://www.macuser.gr/mac-pro-update-intel-xeon-e5-9755/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...