Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Οι πιθανοί επεξεργαστές για την επερχόμενη αναβάθμιση των Mac τον Άπριλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής η επόμενη γενιά Ivy Bridge επεξεργαστών της Intel αναμένεται να παρουσιαστεί μεταξύ 22 και 28 Απριλίου δίνοντας μας μια πολύ καλή εικόνα και για την χρονική περίοδο αναβάθμισης της σειράς Mac υπολογιστών.

Συγκεκριμένα, τα quad-core τσιπ αναμένεται να διατεθούν στις 29 Απριλίου τόσο για desktop όσο και για τη mobile σειρά. Λογικά, οι επεξεργαστές αυτοί θα χρησιμοποιηθούν στη σειρά iMac και MacBook Pro.
 
ivy

Desktop & Mobile Ivy Bridge επεξεργαστές

Όσον αφορά το MacBook Air το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι κατάλληλοι ULV επεξεργαστές αναμένονται για τις 3 Ιουνίου, οπότε η σειρά αυτή θα κυκλοφορήσει μετά τα υπόλοιπα μοντέλα.


ULV Ivy Bridge επεξεργαστές

Υπάρχει, ένα πρόβλημα, βέβαια, στο να καθορίσουμε με ακρίβεια την ημερομηνία κυκλοφορίας των αναβαθμισμένων μοντέλων καθώς εξαιτίας των τελευταίων φημών που θέλουν την Apple να κυκλοφορεί MacBook Air 15 ιντσών είναι αμφίβολο το μέλλον της σειράς Pro.

Συγκεκριμένα, δεν είναι γνωστό εάν το MacBook Pro θα διατεθεί παράλληλα με την φημολογούμενη σειρά MacBook Air ή εάν θα καταργηθεί εντελώς. Εάν έπρεπε να στοιχηματίσουμε θα λέγαμε ότι οι δύο σειρές θα συνυπάρξουν τουλάχιστον για φέτος καθώς είναι δύσκολο να φανταστούμε την Apple να καταργεί το πανίσχυρο MacBook Pro 15-inch.

Σε κάθε περίπτωση η διαθεσιμότητα των δύο σειρών εάν αληθεύει το χρονοδιάγραμμα της Intel δεν αναμένεται πριν τα τέλη Απριλίου, οπότε έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο μπροστά μας.

Source: http://www.macuser.gr/mac-ivy-bridge-processors-10787/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...