Ads 468x60px

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Νέα ποιο λεπτά Macbook Pro 13-inch και 15-inch τον Απρίλιο

Δημοσίευμα των Digitimes αναφέρει ότι η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει MacBook Air 14 ιντσών για να «χτυπήσει» την ασιατική αγορά. Δεύτερο δημοσίευμα της ιστοσελίδας κάνει λόγο για κυκλοφορία των νέων 13-inch και 15-inch MacBook Pro με λεπτότερο σχεδιασμό τον Απρίλιο.



Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως. Οι Digitimes υποστηρίζουν ότι επειδή η δημοτικότητα των φορητών υπολογιστών με οθόνη 14 ιντσών είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή των 15 ινστών η Apple θα «χτυπήσει» με νέο MacBook Air.

H εγκυρότητα των πληροφοριών, βέβαια, αμφισβητείται εντόνως.

Το δεύτερο δημοσίευμα των Digitimes αναφέρει ότι η φημολογούμενη αναβάθμιση των MacBook Pro 13-inch και 15-inch στα πρότυπα του MacBook Air αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, χωρίς να γίνεται λόγος για το μοντέλο των 17 ιντσών.
Apple is expected to launch new MacBook Pro notebooks with an even thinner and lighter design than existing models in April, at the soonest. [...]
Apple is expected to launch upgraded 13- and 15-inch MacBook Pros in April with initial shipments estimated to reach 900,000 units.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η καθυστέρηση οφείλεται κυρίως στη διαθεσιμότητα των Ivy Bridge επεξεργαστών από την Intel, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο δημοσίευμα.

Στην πραγματικότητα το χρονοδιάγραμμα για τη διαθεσιμότητα των επεξεργαστών της Intel παραμένει μυστήριο αφού αρχικά προγραμματιζόταν για τον περασμένο μήνα αλλά πληροφορίες κάνουν λόγο για καθυστέρηση μέχρι και τον Ιούνιο.

Πολλές φορές, βέβαια, η Apple καταφέρνει και εξασφαλίζει ποσότητες τσιπ πριν την υπόλοιπη αγορά και γι’ αυτό η χρονική στιγμή της αναβάθμισης είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.


Source: http://www.macuser.gr/macbook-pro-new-lineup-in-april-rumor-9719

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...