Ads 468x60px

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Mountain Lion DP2



Mountain Preview
Αρχίζουν σιγά σιγά και έρχονται στο προσκήνιο οι ανακαλύψεις σχετικά με το δεύτερο developer preview του επερχόμενου Mountain Lion που δόθηκε στους developers χθες το βράδυ.
Μία από αυτές επισημαίνει ο Dustin Curtis και αφορά την ρητή άδεια που πρέπει να δώσει πλέον ο χρήστης στις εφαρμογές που ζητούν πρόσβαση στις πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου.
Η αλλαγή αυτή στο OS X συνάδει με την αντίστοιχη αλλαγή στο iOS μετά το «σκάνδαλο» με την πρόσβαση του Path στα δεδομένα του χρήστη για το οποίο η Apple αντέδρασε με αναβάθμιση στο iOS ζητώντας πλέον από κάθε εφαρμογή την ρητή άδεια του χρήστη σε περίπτωση που γίνεται πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο.


Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό που ήταν προ πολλού αναμενόμενο και επιτέλους κάνει την εμφάνισή του αφορά τον ασύρματο συγχρονισμό των tabs του Safari με διαφορετικές iCloud συσκευές.
Μέχρι στιγμής, βέβαια, δεν λειτουργεί αλλά αναμένουμε ότι θα μπορείτε να συνεχίσετε τις δουλειές σας από τον Safari στο Mac στον Safari στο iPad ή iPhone και αντίστροφα.

Source: http://www.macuser.gr/mountain-lion-developer-preview-2-contact-access-safar-tab-sync-10641/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...