Ads 468x60px

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ανακοινώθηκε το Open Coffee Volos VITo AppleNews πάει Open Coffee...

Για δεύτερη φορά στην "έδρα μας" το  Arte Libre Galleria!!!

Ανακοινώθηκε το ανοιξιάτικο Open Coffee Volos VI την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 17:00 στο Arte Libre Galleria στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, με εκλεκτούς καλεσμένους ομιλητές από την “τοπική” βιομηχανία, με “άρωμα” οικογενειακό.
Ποιος δεν θυμάται το σλόγκαν «Δίψα για ΕΨΑ»; που αντηχούσε στα αυτιά όλων τη δεκαετία του 90’. Η Βιομηχανία αναψυκτικών που εδρεύει στην Αγριά Βόλου τον τελευταίο καιρό επιδεικνύει μεγάλη «δίψα» για καινοτομία λανσάροντας νέα προϊόντα στην αγορά.
Ο κ. Μιχάλης Τσαούτος, Γενικός Διευθυντής της Βιομηχανίας Αναψυκτικών ΕΨΑ, θα μας κάνει μια σύντομη ιστορική αναδρομή στην εξέλιξη της ΕΨΑ αναφέροντας τις ημερομηνίες σταθμούς για την ΕΨΑ και τα προϊόντα της. Η ΕΨΑ θεωρείται από τους βολιώτες μια τοπική επιχείρηση, ωστόσο η αγορά στην οποία έχει φτάσει να απευθύνεται καλύπτει όλη την Ελληνική επικράτεια ενώ έχει επενδύσει και στις εξαγωγές οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 5% του τζίρου της ενώ στόχος είναι να φθάσουν στο 10%-15% τα επόμενα χρόνια.
Ο κ. Τσαούτος θα μας μιλήσει για τις καινοτομίες στον τομέα των αναψυκτικών με το λανσάρισμα των βιολογικών αναψυκτικών ΕΨΑ bio όπως για την ΕΨΑ λάϊτ, χωρίς ζάχαρη, αλλά με στέβια.
- Πώς είναι να παίρνεις στα χέρια σου μια εταιρία με βαριά κληρονομιά η οποία δημιουργήθηκε πριν από 230 χρόνια και σήμερα στα 26 σου χρόνια να πρέπει να την περάσεις από τις συμπληγάδες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης; Μια εταιρία εισηγμένη, στηριγμένη σε γερά θεμέλια όπου πάνε όλα ρολόι. Τι κάνεις ένας νέος για να την κάνει ακόμη καλύτερη και να βελτιώσει τη θέση της στην αγορά. Αυτά και άλλα πολλά θα είναι τα ερωτήματα στα οποία θα προσπαθήσει να απαντήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος των Μύλων Λούλη και Μύλων Αγ.Γεωργίου κ.Νίκος Λούλης.
Είναι σίγουρο ότι σε τακτική βάση κάποια τρόφιμα τα οποία καταναλώνουμε είναι φτιαγμένα από προϊόντα τα οποία παράγουν οι Μύλοι Λούλη, οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε για τον τρόπο με τον οποίο η συγκεκριμένη εταιρία έχει καταφέρει να βρίσκεται με τα προϊόντα της στο τραπέζι εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κ.Λούλης θα μας μιλήσει για την πρόκληση να μπορείς να σταθείς ως «ηγέτης» απέναντι στους ανθρώπους της εταιρίας, παρά το νεαρό της ηλικίας σου και επίσης για την διαδοχή της εταιρίας από τον πατέρα του, φτάνοντας αισίως τις 7 γενιές διαδοχής στον κλάδο. Θα αναφερθεί βέβαια και στις καινοτομίες στον κλάδο του.
Πρόγραμμα
Συνάντηση στις 17:00 για networking & καφέ.
Στις 18:00 ξεκινούν οι παρουσιάσεις.
Μετά από κάθε παρουσίαση ακολουθεί Q & A
Εξ’ ορισμού, η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Χώρος
Το Arte Libre Galleria φιλοξενεί το Open Coffee Volos VI για δεύτερη φορά, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα όπου υπάρχει εύκολα πρόσβαση και χώρος στάθμευσης ενώ διατίθεται και Free WiFi. Δείτε το χάρτη.
Βρείτε το σχετικό facebook event, εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...