Ads 468x60px

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σημαντική αναβάθμιση στο Path

Η Path ανακοίνωσε σήμερα την μεγάλη αναβάθμιση στην ομώνυμη εφαρμογή της που φτάνει αισίως την έκδοση 2.1. Με το Path 2.1 η εταιρεία κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα στο μέλλον παρουσιάζοντας νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά με σκοπό την επέκταση της υπηρεσίας σε ένα ακόμα μεγαλύτερο εύρος χρηστών.
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του Path είναι η δημιουργία του πρώτου API. Χρησιμοποιώντας αυτό το API οι developers μπορούν να παρέχουν μια μορφή σύνδεσης μεταξύ των εφαρμογών τους και του Path. Ο πρώτος συνεργάτης που υλοποίησε το Path API είναι η Nike. Μπορείτε πλέον χρησιμοποιώντας το Nike+ GPS να μοιραστείτε τις διαδρομές σας σε πραγματικό χρόνο μέσω του Path. Μάλιστα, οι φίλοι που σας ακολουθούν στο Path μπορούν να σας στέλνουν “cheers” σε πραγματικό χρόνο ενώ τρέχετε για να σας ενθαρρύνουν για την προσπάθειά σας!

Με την ολοκλήρωση του workout δημιουργείται αυτόματα ένα Running Story στο Path. Πρόκειται για ένα χάρτη που περιέχει φωτογραφίες από αυτούς που σας έστειλαν cheers. Σε αυτόν τον χάρτη μπορείτε να δείτε διάφορα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διαδρομή σας, τον συνολικό χρόνο και την συνολική απόσταση που διανύσατε.

Ένας άλλος τομέας που βελτιώθηκε με το Path 2.1 είναι η μουσική και οι φωτογραφίες. Όσον αφορά τη μουσική η εφαρμογή πλέον παρέχει τη δυνατότητα Music Match, δηλαδή τη δυνατότητα να αναγνωρίσει κάποιο τραγούδι που παίζει εκείνη τη στιγμή και να το δημοσιεύσει στο προφίλ σας. Όσον αφορά τις φωτογραφίες προστέθηκαν μερικά νέα εφέ, η προεπισκόπηση είναι πλέον υψηλής ποιότητας και ο διαχωρισμός των σημείων focus και exposure βοηθά στη λήψη καλύτερων φωτογραφιών.

Το Path 2.1 διατίθεται δωρεάν στο App Store [iTunes link] για το iPhone.

Source:http://www.iphonehellas.gr/34288/path-2-1/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...