Ads 468x60px

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Sygic Europe, αναβαθμίστηκε φωνητικές οδηγίες, νέους χάρτες και άλλα

Το Sygic Europe είναι μία εφαρμογή πλοήγησης GPS με φωνητικές οδηγίες και συμπεριλαμβάνει χάρτες επιλογές πλοήγησης όπως αυτές του μπορούμε να δούμε και στο TomTom. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα νέο update για την εφαρμογή με πολλές βελτιώσεις.


Sygic Europe: GPS Navigation (AppStore Link) Όνομα: Sygic Europe: GPS Navigation
Εταιρία: Sygic a. s.


39.99 € (iTunes link)


Μέσα στο App Store μπορούμε να βρούμε αρκετές εφαρμογές για πλοήγηση, από την μία είναι διαφορετικές μεταξύ τους με τα ίδια, περισσότερα ή λιγότερα χαρακτηριστικά. Το Sygic είναι μία από αυτές που με τον καιρό κατάφερε να γίνει μία από τις καλύτερες και σε πολύ καλή τιμή.

Το Sygic Europe περιλαμβάνει του χάρτες από την TomTom στους οποίους έχει προσθέσει πάρα πολλές επιλογές για την πλοήγηση και μένουν αποθηκευμένοι μέσα στη συσκευή έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτούς ακόμα και χωρίς να έχουμε κάποια σύνδεση.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής συμπεριλαμβάνει νέα ονόματα δρόμων με φωνητικές εντολές, δωρεάν update χαρτών και 3D σε διάφορες πόλεις και τοποθεσίες. Με την έκδοση 11.26 θα δούμε ακόμα: Χάρτες υψηλής ανάλυσης συμβατούς με την Retina display του νέου iPad, οι οποίοι περιλαμβάνουν ονόματα δρόμων που μπορούμε να ακούσουμε στις φωνητικές οδηγίες όπως και κάλυψη δρόμων για τους πιο πρόσφατους χάρτες. Αναβαθμισμένη database των σημείων ενδιαφέροντος μαζί με αυτά από τις αναβαθμισμένες κάμερες ασφαλείας και τα όρια ταχύτητας. Μαζί με όλα αυτά τώρα υπάρχουν δωρεάν και οι 3D χάρτες για τοποθεσίες και πόλεις μαζί με τους δωρεάν οδηγούς.

Τέλος διορθώθηκε ένα πρόβλημα που έκανε τους χάρτες να σβηστούν όταν η συσκευή έμενε με μόνο 1GB ελεύθερο χώρο διαθέσιμο. Η εφαρμογή Sygic Europe είναι συμβατή με iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 4.0 ή νεότερο.

Source: http://greekiphone.gr/20120327/sygic-europe-updated-with-voices-new-maps-and-more/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...