Ads 468x60px

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

TopAdvisor: Ενημερωμένοι Καταναλωτές στην εποχή της Κρίσης [Έλληνες developers]


Δεν μπορείς να αποφασίσεις που να πας για γεύμα, καφέ ή ποτό, που να αγοράσεις ένα γλυκό ή σε ποιά ενοικιαζόμενα δωμάτια να μείνεις στο νησί που θα πας διακοπές και χρειάζεσαι μια συμβουλή;
Το TopAdvisor.gr είναι ο κινητός σου φίλος για να αναζητήσεις συμβουλές πριν αποφασίσεις που να πας. Ειλικρινείς απόψεις και σχόλια από καταναλωτές όπως εσύ και εγώ, πραγματικοί χρήστες του TopAdvisor. Έλα και γίνε μέλος της κοινότητας και μοιράσου τις εμπειρίες σου είτε αυτές είναι εξαιρετικές, καλές, μέτριες ή φτωχές.

Ψηφίστηκε #1 Mobile Εφαρμογή στο Ελληνικό AppCircus event στο OpenCoffee (δείτε παραπάνω λίνκ). Η no 1 mobile κοινότητα στην Ελλάδα

Διαθέσιμη δωρεάν, είναι σήμερα στο App Store της Apple, η νέα εξελιγμένη έκδοση 2.0 της εφαρμογής TopAdvisor για iPhone. Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση της υπάρχουσας εφαρμογής με βελτιωμένο user interface, νέες δυνατότητες και ευκολίες για τον κινητό χρήστη οι οποίες ήταν διαθέσιμες στους χρήστες της υπηρεσίας στον Web, νέα συναρπαστικά χαρακτηριστικά για την υποστήριξη της κοινότητας των χρηστών, ειδικές προσαρμογές για το λειτουργικό iOS 5 και αναβαθμισμένη λειτουργικότητα στις πιο δημοφιλείς επιλογές των χρηστών. Επιπρόσθετα με την νέα αυτή έκδοση ολοκληρώνεται και η μετάβαση στην νέα ονομασία της υπηρεσίας, από Terpnon σε TopAdvisor για όλες τις πλατφόρμες Smartphones. Έτσι, η μοναδική Ελληνική mobile community (Κοινότητα Κινητών Χρηστών) TopAdvisor, με χιλιάδες αληθινές κριτικές για χιλιάδες εστιατόρια, μπαρ, καφέ, σημεία διασκέδασης, καταστήματα, οινοποιεία, παραδοσιακούς ξενώνες και άλλα ενδιαφέροντα σημεία, έχει σήμερα στην διάθεσή της εκτός από το Web Site www.topadvisor.gr, και τις καινοτόμες εφαρμογές TopAdvisor για όλες τις πλατφόρμες Smartphones – iPhone, Android, Windows Phone και Samsung Bada – ώστε παντού και κάθε στιγμή να αποφασίζει για την διασκέδαση, τις αγορές ή τα ταξίδια των μελών της.


Η δημοφιλής αυτή υπηρεσία, η οποία «μετράει» ήδη περισσότερα από 55,000 downloads, εξυπηρετεί και ενημερώνει καθημερινά την μεγαλύτερη Ελληνική κοινότητα για το φαγητό, την γαστρονομία και την διασκέδαση, παρέχοντας πανελλαδική κάλυψη για 55 Πόλεις και περιοχές της Χώρας μας, αλλά και για την Κύπρο, αποτελώντας τον Νο 1 mobile οδηγό διασκέδασης.

Το TopAdvisor αποτελεί σήμερα την de facto επιλογή δεκάδων χιλιάδων χρηστών του Internet, και των Smartphones, όταν θελήσουν να αναζητήσουν ένα εστιατόριο, ή ακόμη πιο σημαντικό, να γράψουν κριτική για αυτό και να μοιραστούν την εμπειρία τους με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας τους. Επιπρόσθετα, εκτός από χιλιάδες εστιατόρια και σημεία διασκέδασης έχουν ήδη προστεθεί και πολυάριθμα καταστήματα λιανικής κυρίως στον χώρο της γαστρονομίας καθώς και επιλεγμένοι παραδοσιακοί ξενώνες.



Για πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία και downloads των εφαρμογών :

http://www.topadvisor.gr/portal/iphone/information

www.topadvisor.gr

www.mobartia.com

ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ:

ΕΛΛΑΔΑ: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλος, Λάρισα, Μάνη, Αλεξανδρούπολη, Χαλκιδική, Κόρινθος, Λουτράκι, Χαλκίδα, Λαμία, Άρτα, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Μεσολόγγι, Ναύπλιο, Σπάρτη, Τρίπολη, Τρίκαλα, Πιερία, Καβάλα, Καρπενήσι, Κέρκυρα, Τζιά, Άνδρος, Πάρος, Νάξος, Τήνος, Σίφνος, Μήλος, Μύκονος, Σαντορίνη, Φολέγανδρος, Κουφονήσια, Χίος, Σάμος, Ρόδος, Ά.Νικόλαος, Ρέθυμνο, Χανιά, Ηράκλειο, Υπόλοιπη Ελλάδα.

ΚΥΠΡΟΣ: Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσός, Πάφος, Αμμόχωστος.

Δεν μπορείς να αποφασίσεις που να πας για γεύμα, καφέ ή ποτό, που να αγοράσεις ένα γλυκό ή σε ποιά ενοικιαζόμενα δωμάτια να μείνεις στο νησί που θα πας διακοπές και χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η εφαρμογή topadvisor.gr είναι εδώ για σένα. Είναι ο κινητός σου φίλος για να αναζητήσεις συμβουλές πριν αποφασίσεις που να πας. Ειλικρινείς απόψεις και σχόλια από καταναλωτές όπως εσύ και εγώ, πραγματικοί χρήστες του topadvisor. Έλα και γίνε μέλος της κοινότητας του topadvisor και μοιράσου τις εμπειρίες σου είτε αυτές είναι εξαιρετικές, καλές, μέτριες ή φτωχές.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

- μέρη για Φαγητό, Ποτό, Αγορές και Διαμονή γύρω σου (σε μια οριζόμενη ακτίνα)
- αναζήτηση βάσει πόλης, περιοχής, κατηγορίας, ονόματος ή περιγραφικής λέξης
- απεικόνιση αποτελεσμάτων ταξινομημένα είτε με απόσταση είτε με βαθμολογία (ανάλογα με τρόπο αναζήτησης)
- απεικόνιση ενός ή περισσοτέρων αποτελεσμάτων σε maps
- δρομολόγηση μέσω εφαρμογής Maps ή Navigon
- διάβασε κριτικές και σχόλια από μέλη μας
- γράψε την δική σου κριτική για ένα καταστήμα (και σε landscape mode)
- προσθήκη στα αγαπημένα, στα προς επίσκεψη, δημιουργία νέας επαφής, στείλε email σε φίλο με τις λεπτομέρειες ενός καταστήματος, κάλεσε π.χ. το εστιατόριο για να κάνεις κράτηση, share στο Facebook & Twitter
- λειτουργία "shake to change" για αλλαγή μεταξύ των κατηγοριών περιεχομένου απλά με ένα κούνημα του τηλεφώνου
- δυνατότητα upload φωτογραφίας μαζί με την κριτική σας

   Price: ΔΩΡΕΑΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...