Ads 468x60px

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Vodafone: διάθεση του νέου iPad από 23 Μαρτίου με νέα προγράμματα δεδομένων


Δελτίο Τύπου:
Σας ενημερώνουμε ότι η Vodafone θα προσφέρει μια σειρά από ελκυστικά προγράμματα δεδομένων για το νέο iPad. Ο κ Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Για εμάς τους ανθρώπους της Vodafone, είναι πολύ σημαντικό να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.

Με το νέο iPad οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet στο οικονομικό πρόγραμμα “i-Broadband 500MB” από 10€/μήνα μέσω του πρωτοποριακού τεχνολογικά δικτύου της Vodafone που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ποιότητα, υψηλές ταχύτητες mobile internet και εκτενή κάλυψη 3G
».

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Vodafone σήμερα ανακοινώνει ότι ξεκινώντας από τις 23 Μαρτίου θα προσφέρει μια σειρά από ελκυστικά προγράμματα δεδομένων για το νέο iPad που θα επιτρέψουν στους πελάτες να συνδεθούν με το γρήγορο HSPA + δίκτυο με ταχύτητες έως και 42,2 Mbps.

Η τρίτη γενιά iPad είναι μια κινητή συσκευή που ορίζει την κατηγορία και διαθέτει μια εκπληκτική νέα οθόνη Retina, τον νέο επεξεργαστή Α5Χ της Apple με τετραπύρηνα γραφικά και μια κάμερα iSight 5 megapixel με προηγμένα οπτικά για τη σύλληψη εκπληκτικών φωτογραφιών και βίντεο HD 1080p. Συνεχίζει να διαθέτει μπαταρία με 10 ώρες διάρκεια ζωής ενώ παραμένει εκπληκτικά λεπτό και ελαφρύ. Το iPad με Wi-Fi +4G έχει παγκόσμια χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν με δίκτυα υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο όταν ταξιδεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες για το iPad μπορείτε να επισκεφτείτε το www.apple.com/ipad/.

Δ.Τ. Vodafone

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...