
Η Apple είναι εδώ και αρκετό καιρό η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο, όμως φαίνεται ότι δεν έχει φτάσει ακόμα στο απόγειό της. Σύμφωνα με τους αναλυτές, η μετοχή της εταιρείας θα φτάσει σύντομα σε εξωπραγματικά ύψη.
Ο Brian White της Topeka Capital Markets εκτιμά ότι μέσα στους επόμενους 12 μήνες η μετοχή της Apple θα ξεπεράσει τα 1000 δολάρια. 1000+ δολάρια η μία μετοχή!
Η αύξηση της μετοχής της Apple έχει γίνει κάτι σαν παιχνίδι στη Wall Street καθώς η τιμή της έχει διπλασιαστεί το 2011!
Το παραπάνω νούμερο μπορεί να φαντάζει αδιανόητο, αλλά θα πρέπει να θυμηθούμε ότι κάποτε θεωρούσαμε εξίσου αδιανόητο να σπάσει η μετοχή της Apple το φράγμα των 500 δολαρίων. Αυτή τη στιγμή, η μετοχή της Apple διαπραγματεύεται στα 628 δολάρια.
Αν σε αυτούς τους φρενήρεις ρυθμούς συμπεριλάβουμε πως το 2013 η Apple αναμένεται να λανσάρει το ITV της και να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση, οπως έκανε και με το iTunes, τότε τα 1000+ δολάρια η μία μετοχή δεν θα είναι καθόλου ουτοπικό.
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου