Ads 468x60px

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η Apple αναμένεται να διακόψει το 17-ιντσών MacBook Pro


Posted Image

Αν και οι ενημερώσεις για τα 13 - και 15-ιντσών μοντέλα είναι στον ορίζοντα, η Apple δεν μπορεί να συνεχίσει την παραγωγή των 17-ιντσών μοντέλων MacBook Pro της, σύμφωνα με έναν αναλυτή.

Ming-Chi Kuo προέβλεψε τη Δευτέρα ότι η Apple είναι "πιθανό να σταματήσει τα 17-ιντσών MacBook Pro φέτος". Βασικό το επιχείρημα οι μειωμένες πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου τον τελευταίο χρόνο.

Ο συγκεκριμένος αναλύτης ήταν ο πρώτος που έσπευσε να δηλώσει το 2011 ότι η Apple θα καταργήσει σταδιακά την κληρονομιά του πολυκαρβονικό 13-ιντσών MacBook. Η πρόβλεψη αυτή ήταν πέρα για πέρα σωστή μιας και η Apple σταδιακά εγκατέλειψε το λευκό macbook, που τόσοι αγαπήσαμε, και το αντικατέστησε με το φτηνό μοντέλο του Macbook Αιr.

Η Apple αναμένεται να ξεκινήσει μια ανανεωμένη σύνθεση MacBook μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το οποίο θα διαθέτει ένα νέο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό παρόμοιο με τις σειρές MacBook Air, και με τους τελευταίας γενιάς της Intel Ivy Bridge επεξεργαστές. Το λανσάρισμα των νέων MacBook Pros αναμένεται να κλιμακωθούν, με τα νέα 15-ιντσών μοντέλα να δείχνουν το δρόμο το συντομότερο αυτό το μήνα.


Ένα νέο 13-ιντσών MacBook Pro αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα και να ξεκινήσει τον Ιούνιο, φέρνοντας νέα χαρακτηριστικά όπως το η αναμενόμενη λεπτότερη σχεδίαση εφόσον θα απουσιάζει ο οπτικός δίσκο. Αλλά ενώ πρόσφατες φήμες ανέφεραν τα 15-ιντσών και 13-ιντσών μοντέλα, λίγα έχουν ειπωθεί σχετικά με ένα επανασχεδιασμένο 17-ιντσών MacBook Pro.

Το AppleInsider ανέφερε το Φεβρουάριο ότι η Apple ετοιμάζεται να εισαγάγει ριζικά επανασχεδιασμένα μοντέλα MacBook Pro φέτος, δανειζόμενη την εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση που η εταιρεία καινοτόμησε με το MacBook Air της.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...