Ads 468x60px

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Διέρρευσε έγγραφο το οποίο δίνει οδηγία στην τεχνική υποστήριξη της Apple να αντικαταστήσει τα ipad3 με προβλήματα στο Wi-Fi

Ένα έγγραφο της AppleCare το οποίο διέρρευσε αποκαλύπτει ότι η Apple διερευνά ενεργά τα προβλήματα Wi-Fi σχετικά με το νέο iPad και έχει δώσει οδηγία στους εκπροσώπους να αντικαταστήσουν τις προβληματικές συσκευές.

Posted Image

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα κέντρα επικοινωνίας και τα καταστήματα διανομής θα πρέπει να επισημάνουν (capture) τα νέα iPad (3ης γενιάς Wi-Fi μοντέλα) αν παρουσιάζουν οποιοδήποτε θέμα σχετικό με το Wi-Fi. 

Τα συμπτώματα πιθανώς να συμπεριλαμβάνουν (αν και δεν περιορίζονται) τα παρακάτω:

- Διακοπτόμενη συνδεσιμότητα
-Αργές ταχύτητες Wi-Fi
-Μη εμφάνιση δικτύου Wi-Fi

Σημειώσεις: 
-Οποιαδήποτε σύλληψη προβλήματος πάντα θα πρέπει να περιλαμβάνει το iPad, τον AC adapter και το καλώδιο USB.
-Κατά τη διάρκεια της EFFA περιόδου (testing), η Apple αξιολογεί όλες τις βλάβες hardware - ακόμη και εκείνες που συνήθως θα θεωρούνταν κακοποίηση απο το χρήστη. 

Το 9to5Mac σημειώνει ότι "captured" είναι η λέξη-κωδικός που χρησιμοποιείται και σημαίνει οτι η συσκευή πρέπει να συσκευαστεί αμέσως και να σταλεί στα μηχανολογικά κέντρα της Apple για εξέταση και διερεύνηση. 

Πρόσφατα, το TabletPCReview επιβεβαίωσε αναφορές χρηστών σχετικά με το Wi-Fi, σύμφωνα με τις οποίες το σήμα του νέου iPad έπεφτε γρηγορότερα και περισσότερο απο οποιαδήποτε άλλη συσκευή της Apple.



Source: http://www.appleworldhellas.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...