Ads 468x60px

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Η Apple και ο Philippe Stack εργάζονται πάνω σε ένα επαναστατικό project

starck

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ο γνωστός Γάλλος σχεδιαστής Philippe Starck εργάζεται με την Apple πάνω σε ένα επαναστατικό προϊόν/project που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους επόμενους οκτώ μήνες. Επικαλούμενος τη μυστικότητα της Apple αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν αν και ο όρος «επαναστατικός» είναι αυτός που θα μείνει στο μυαλό όλων μας.

Ο Starck αποκάλυψε, επίσης, ότι επισκεπτόταν συχνά τον Steve Jobs τα τελευταία επτά χρόνια περίπου μία φορά το μήνα στο σπίτι του στο Palo Alto ενώ ακόμη και τώρα επισκέπτεται τη γυναίκα του. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το προϊόν αυτό μπορεί να αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμένουμε (κάποια iOS συσκευή). Ο Starck για παράδειγμα ήδη διαθέτει μερικά προϊόντα προς πώληση στο App Store, όπως αυτό.

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο «άρχοντας» στο Cupertino είναι ο Sir John Ive και γι’ αυτό το project στο οποίο αναφέρεται o Starck μπορεί να αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάληξη αυτής της συνεργασίας.


Source: http://www.iphonehellas.gr/35142/philippe-starck-revolutionary-project

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...