Ads 468x60px

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο για το ATV σας!


Apple TV
Τα σαλόνια όλων των σπιτιών είναι γεμάτα από τηλεχειριστήρια διαφόρων συσκευών. Τι θα λέγατε αν χρησιμοποιούσατε ένα από αυτά και για το AppleTV σας γλυτώνοντας έτσι από ένα ακόμη τηλεχειριστήριο? Η Apple έχει φροντίσει έτσι ώστε το AppleTV να μπορεί να εκπαιδευτεί να μάθει το ίδιο οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο που χρησιμοποιείτε και να εκπαιδευτεί να δέχεται εντολές από κουμπιά που θέλετε εσείς. Με τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ θα μπορέσετε να προγραμματίσετε το AppleTV σας αρκεί να είναι σε έκδοση λογισμικού 2.3 και μεταγενέστερη. Η διαδικασία είναι απλή:
1. επιλέγετε Settings > General > Remotes.
2. επιλέγετε Learn Remote.
3. Τα πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο που θα διαλέξετε θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν χρησιμοποιούνται για κάποια άλλη συσκευή. Είναι σύνηθες τα τηλεχειριστήρια των εταιριών να περιλαμβάνουν και λειτουργίες για κάποιο DVD εκτός από τη κύρια λειτουργία τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα αυτά. Όταν είστε έτοιμοι πατήστε START.
4. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε για το πλήκτρο “πάνω”. Μια μπλέ μπάρα θα δείξει τη πορεία της εκμάθησης.
 Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε τηλεχειρηστήριο με το AppleTV σας..!

5. Επαναλάβετε τη διαδικασία για όλα τα πλήκτρα που χρειάζονται για το σωστό χειρισμό του AppleTV.
6. Όταν τελειώσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο αφήνοντας στην άκρη αυτό του AppleTV.
Αν λάβετε μήνυμα λάθους προσέξτε μήπως το πλήκτρο που προσπαθείτε να προγραμματίσετε αν είναι ενεργοποιημένο.
TIP: αν θέλετε να δείτε ένα τηλεχειριστήριο αν δουλεύει, ανοίξτε το τηλέφωνο σας στη λειτουργία της κάμερας για λήψη φωτογραφιών και βάλτε μπροστά από το φακό της κάμερας, το τηλεχειριστήριο με τη μεριά που βρίσκεται το “ματάκι” υπερύθρων (το πάνω μέρος του) να “βλέπει” την κάμερα. Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο ή το πλήκτρο που θέλετε να δείτε αν δουλεύει. Εάν το τηλεχειριστήριο είναι λειτουργικό θα δείτε το “ματακι” υπερύθρων ν αναβοσβήνει.

Source: http://www.iplanet.gr/appletv/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...