Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Κλείστε γρηγορότερα τις εφαρμογές που τρέχουν στο background: AlwaysClose


To iPhone θα ήταν ένα απλό τηλέφωνο αν δεν υπήρχε το Cydia Store. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο εσάς συμφωνείτε. Το Cydia Store περιλαμβάνει tweaks τα οποία δεν θα υπήρχαν ποτέ στο AppStore. Όλοι γνωρίζουμε σχετικά με το AppSwitcher το οποίο επιτρέπει να κλείσουν εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και το διπλό κλικ του home button το οποίο μας επιτρέπει να επαναφέρουμε εφαρμογές οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα χωρίς την ανάγκη να περιφερόμαστε στις σελίδες της homescreen.
H επίσημη διαδικασία κλεισίματος μιας εφαρμογής που τρέχει στο παρασκήνιο είναι να κρατήσουμε ένα εικονίδιο πατημένο όπως κάνουμε όταν θέλουμε να διαγράψουμε μια εφαρμογή απο τη homescreen, και ένας μικρός κόκκινος κύκλος εμφανίζεται, τον οποίο πατάμε και μπορούμε να κλείσουμε την εφαρμογή.
Το AlwaysClose είναι ένα tweak από τον ihkltc το οποίο κάνει το κόκκινο σύμβολο (badge) μόνιμο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να διαλέγουν τις εφαρμογές τις οποίες δεν θέλουν να τρέχουν στο παρασκήνιο και να τις κλείνουν με ευκολία. Αυτό δεν σας σταματάει από το να ανοίξετε πάλι μια εφαρμογή πατώντας πάνω της και όχι στην γωνία όπου βρίσκεται το σύμβολο, και η εφαρμογή ξανατρέχει και μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά. Όμως, το tweak αυτό δεν έχει τη δυνατότητα να κλείσει όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα.

Posted Image
Με το AlwaysClose, δεν χρειάζεται πλέον να κρατάτε πατημένες τις εφαρμογές για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε το edit mode. Αυτό σημαίνει ότι το κουμπί κλεισίματος φαίνεται πάντα στην μπάρα multitasking όταν την ενεργοποιείτε και μπορείτε πάντα να σβήσετε εφαρμογές οι οποίες τρέχουν. Σίγουρα διευκολύνει την ευκολία χρήσης στην συσκευή iOS.
Μπορείτε να βρείτε το AlwaysClose στο Cydia Store. Διατίθεται δωρεάν από το ModMyi repo. Χρειαζόσαστε jailbroken συσκευή φυσικά για να εγκαταστήσετε το εν λόγω tweak.

Source: http://www.appleworldhellas.com/home/κλείστε-γρηγορότερα-τις-εφαρμογές-πο/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...