Ads 468x60px

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σουτιέν με θήκη για το… κινητό σας


Το έχουν ξεκινήσει δύο φοιτητές από το πανεπιστήμιο της Washington και, πέρα από το κινητό σας, μπορείτε να «φυλάξετε» στην ειδική θήκη την πιστωτική σας κάρτα, την ταυτότητα ή ό,τι άλλο επιθυμείτε. Ο λόγος που το ξεκίνησαν έχει να κάνει μεσχετική έρευνα που πραγματοποίησαν σε 200 νέες γυναίκες, βρίσκοντας ότι το 95% αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο να βρουν ένα μέρος για να βάλουν τα πράγματά τους όταν πηγαίνουν σε ένα πάρτυ, ενώ το 73% έχει χάσει προσωπικά αντικείμενα, λόγω της έλλειψης μίας… τσέπης. Επιπλέον, το 88% δείχνει ενδιαφέρον στο να βρει έναν τρόπο να κρύψει,διακριτικά, προσωπικά του αντικείμενα.
Η λύση του JoeyBra είναι, η αλήθεια, διακριτική (αν και η αλήθεια επιφυλασσόμαστε για το πόσο καλό είναι να διατηρείς μία συσκευή κοντά σε ένα  τόσο… ευαίσθητο σημείο για μία γυναίκα)… Εκείνο που δε γνωρίζουμε, πάντως, είναι πόσο εύκολα οι γυναίκες που θα το επιλέξουν θα βγάζουν το… κινητό απ’ αυτό σε περίπτωση που χτυπήσει. Αυτό, πραγματικά, θα… θέλαμε να το δούμε.
Το project έχει, αυτή τη στιγμή, 14 χρηματοδότες και έχει συγκεντρώσει τα 600 από τα 4.000 δολάρια που απαιτεί για να βγει στην παραγωγή. Οι επόμενες 22 ημέρες θα είναι κρίσιμες για το αν θα τα καταφέρει. Αν έχετε ενθουσιαστεί, λοιπόν, με την ιδέα δεν έχετε παρά να κάνετε λιγάκι υπομονή

Source: http://www.digitallife.gr/soutien-me-thiki-gia-to-kinito-sas-25853/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...