Ads 468x60px

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Μετρήστε τους χτύπους της καρδιάς σας με το Cardiograph


Με την εφαρμογή Cardiograph μπορούμε να μετρήσουμε τους χτύπους της καρδιάς μας, μπορούμε να σώσουμε τα αποτελέσματα όπως και να κρατήσουμε περισσότερα αποτελέσματα για ιστορικό.
Cardiograph (AppStore Link) Όνομα: Cardiograph
Εταιρία: MacroPinch Ltd.


1.59 € (iTunes link)

Δείτε στη συνέχεια το video με την παρουσίαση της εφαρμογής και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογή στη συνέχεια.



  • Measure Your Heart Rate
    Αν θέλατε ποτέ να δείτε πόσο γρήγορα χτυπά η καρδιά σας ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο! Μόνο με την κάμερα που έχει πάνω το iPhone μας μπορούμε να κάνουμε μέτρηση οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
  • iCloud® Sync
    Κάνοντας εγκατάσταση το Cardiograph σε πολλές συσκευές με iOS 5.0 μπορούμε να συγχρονίζουμε όλες μας τις μετρήσεις και τα προφίλ, έτσι ότι αλλαγές κάνουμε σε μία συσκευή αυτόματα θα εφαρμόζονται και στις υπόλοιπες.
  • Authentic Visual Style
    Όμορφα σχεδιασμένο, με το αυθεντικό γραφικό περιβάλλον εμπνευσμένο από ιατρικό εξοπλισμό που υπάρχει στα ιατρεία. Δείτε καθώς ο κάθε χτύπος της καρδιάς σας εμφανίζεται στο χαρτί και αναφέρεται στην LCD οθόνη από κάτω.
  • Authentic Audio Design
    Η αυθεντικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια μεταφέρει τον ήχο και φέρνει πειστικά ηχητικά εφέ όμοια των ιατρικών μηχανημάτων.
  • Universal application
    Το Cardiograph είναι μια universal application, που τρέχει σε iPad 2, iPhone 4, iPhone 3GS, and iPod Touch 4th generation.

Source: http://greekiphone.gr/20120429/cardiograph-rate-your-heartbeat

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...