Ads 468x60px

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Τι σημαίνει για το Facebook η αγορά του Instagram


Posted Image


Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει το Facebook έχει αγοράσει την δημοφιλή εφαρμογή για iPhone/iPad Instagram για το αστρονομικό ποσό των $ 1 δισ. δολαρίων.

Θα υπάρξουν (και μάλιστα έχουν ήδη) χιλιάδες άρθρα που γράφονται στο διαδίκτυο σχετικά με αυτή την είδηση ​​σήμερα, και για τον λόγο αυτό αξίζει συζήτηση. Αλλά τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά για την αγαπημένη μας Instagram;

Η εύκολη και άμεση απάντηση είναι απλή: τίποτα.

Το Instagram δεν αλλάζει τώρα. Το γεγονός αυτό κατέστη σαφές και όταν ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι "είμαστε [Facebook] δεσμευμένοι για την οικοδόμηση και την αυξανόμενη δημοτικότητα του Instagram"

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Instagram Kevin Systrom διαβεβαίωσε, επίσης, τους χρήστες λέγοντας:

"Είναι σημαντικό να καταστεί σαφές ότι το Instagram δε πηγαίνει μακριά. Θα πρέπει να συνεργάζεται με το Facebook για να εξελιχθεί. Θα συνεχίσει να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και θα βρούμε νέους τρόπους για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κινητή εμπειρία φωτογραφίας.¨

Facebook θα είναι Facebook και το Instagram θα είναι Instagram.

Τουλάχιστον για τώρα.

Το Facebook εφάρμοσε ένα από τα αρχαιότερα κόλπα στην επιχειρηματικότητα: αγοράστε τον ανταγωνισμό σας.

Γιατί; Επειδή το Facebook είναι ουσιαστικά ο μεγαλύτερος συλλέκτης φωτογραφιών, και τα παιδιά του Instagram είχαν βρει την αχίλλειος πτέρνα του Facebook - την κινητή κοινή χρήση φωτογραφιών.

To Instagram δεν χρειάζεται το Facebook, το Facebook χρειάζεται Instagram.

Ας είμαστε ειλικρινείς, η προβολή φωτογραφιών στο Facebook είναι χάλια. Είναι μια μπερδεμένη γεμάτη λάθη εμπειρία, όμως είναι αυτό που οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν. Πάνω από 250 εκατομμύρια εικόνες φορτώνονται στο Facebook κάθε μέρα, καθιστώντας το την πιο δημοφιλής ιστοσελίδα φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Το Facebook είναι χωρίς αμφιβολία το YouTube της φωτογραφίας.

Οι δυο τους θα γίνουν πιο συνδεδεμένα και θα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό ο ένας από τον άλλο, και δεν θα εκπλαγούμε αν το Instagram γίνεται τελικά ο τρόπος για να μοιραστείτε φωτογραφίες στο Facebook.

Δεν υπάρχει πραγματικά καμία ανάγκη να διαγράψετε βιαστικά τον Instagram λογαριασμό σας. Τίποτα τρομερό δεν έχει συμβεί ακόμη. Το Instagram app είναι αποτελεί την ίδια ακριβώς εφαρμογή που ήταν χθες. Η πραγματική δοκιμασία θα είναι να δούμε τι είδους "app" θα είναι σε 6 μήνες.


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...