Ads 468x60px

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Google Drive: Δωρεάν 5GB Για Mac, Windows, Android Και IOS



To πολύ-φημολογούμενο Google Drive μάλλον έχει καταλήξει σε ένα οριστικό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας και το οποίο περιλαμβάνει διαπλατφορμική πρόσβαση. Σε ένα πρόχειρο δελτίου τύπου που διέρρευσε φαίνεται ότι η υπηρεσία ακολουθεί τη γνωστή πετυχημένη συνταγή του Dropbox, όπου τα αρχεία αποθηκεύονται σε φάκελο ή φακέλους που συγχρονίζονται σε Mac ή Windows PC. Αν και είχε φημολογηθεί και υποστήριξη για iPhpone, φαίνεται ότι υπάρχει και εφαρμογή για iOS για να συμπληρώσει τις εκδόσεις για Android και επιτραπέζιους υπολογιστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Goolge πρόκειται να συνεργαστεί με μία ή περισσότερες εταιρίες για την έναρξη της υπηρεσίας, η οποία θα προσφέρει αρχικά 5GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο. Λεπτομέρειες δε δόθηκαν, αλλά προφανώς θα δούμε εφαρμογές που θα δίνουν τη επιλογή αποθήκευσης στο Google Drive. Προηγούμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον οι εφαρμογές της Google θα προσφέρουν online ζωντανή επεξεργασία σε απομακρυσμένα έγγραφα.
Η έναρξη της υπηρεσίας αναμένεται να γίνει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, με την Τρίτη να είναι η πιο πιθανή μέρα, καθώς οι περισσότερες εταιρίες συχνά χρησιμοποιούν την ημέρα αυτή για ανακοινώσεις.
Το Google Drive έχει φημολογηθεί εδώ και χρόνια και η υπηρεσία του δεν θα είναι μοναδική, με το Dropbox, Box.net και άλλους να προσφέρουν τουλάχιστον κάτι παρόμοιο. Το βασικό πλεονέκτημα της εταιρίας θα είναι η στενή ολοκλήρωση με υπηρεσίες όπως το Google Docs αλλά και η ενσωμάτωση του στο Android, Chrome και Chrome OS.
Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/4/17/google-drive-5gb-mac-windows-android-ios.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...