Ads 468x60px

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

H Apple θα κυκλοφορήσει τους νέους iMac, με Core i5, i7 επεξεργαστές, τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο

Posted ImageΝέες φήμες ήρθαν στο προσκύνιο για τα νέας γενιάς iMac. To All-in-one desktop της Apple θα έχει της επόμενης γενιάς επεξεργαστές της Intel Ivy Bridge και θα κυκλοφορίσει μάλλον τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Συμφώνα με την ίδια φήμη τα νέας γενιάς iMac θα τροφοδοτoύνται από τους Intel επεξεργαστές Core i5 και Core i7.

Εάν το χρονοδιάγραμμα είναι ακριβείς, οι νέοι υπολογιστές iMac αναμένεται να ακολουθήσουν την αναβάθμιση των MacBook Pro στην αγορά. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα γνωρίζουμε οτι η Apple σχεδιάζει να αναβαθμίσει πρώτα τα 15-ιντσών MacBook Pro με επεξεργαστές Ivy Bridge, ακολουθούμενη από μια αναβάθμιση του μοντέλου των 13-ιντσών. Η παργαγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες, και το 15-ιντσών μοντέλο θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του το συντομότερο, αυτό το μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γνωστής Ταιβανέζικης ιστοσελίδας Digitimes, η G-Tech Optoelectronics δεν ασχολείται μόνο με την παραγωγή επικαλύψεων για το νέο iPad, αλλά συνεργάζεται με την Apple και για τη δημιουργία anti-reflective (AR) γυαλιού για την επόμενη γενιά iMac.

Τα νέα iMacs επίσης λέγεται ότι θα είναι αισθητά πιο αδύνατα από τους προκατόχους τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι το all-in-one desktop είναι έτοιμο για έναν επανασχεδιασμό του υλικού. Οι iMac έχουν να επανασχεδιαστουν απο τον Οκτώβριο του 2009 όταν η Apple ξεκίνησενέα μοντέλα με 21,5 και 27 ιντσών με οπίσθιο φωτισμό LED.

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...