Ads 468x60px

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

H Pioneer Αποκαλύπτει Δύο Νέους AV Ενισχυτές Της Σειράς Elite Με AirPlay/DLNA

H Pionner έχει αποκαλύψει δύο νέους AV ενισχυτές της σειράς Elite. Tόσο ο Elite VSX-42 όσο και ο Elite VSX-60 υποστηρίζουν AirPlay για μη απολεστικό iTunes και iOS streaming, όπως επίσης και DLNA (1.5) και Bluetooth streaming ήχου με έναν προαιρετικό Bluetooth προσαρμογέα. Οι δύο ενισχυτές έρχονται και με vTuner ιντερνετικό ραδιόφωνο, το οποίο στο VSX-60 υποστηρίζει Pandora και Sirius XM.



To VSX-42 χρησιμοποιεί τον Anchor Bay βίντεο επεξεργαστή, ενώ ο VSX-60 ενσωματώνει την Qdeo τεχνολογία της Marvel, προσφέροντας βίντεο επεξεργασία υψηλής ποιότητας για μέγιστη απόδοση και ευελιξία. Το Qdeo, όπως περιγράφεται, μπορεί να καταγράφει, να επεξεργάζεται και να αποδίδει μια ευρύτερη ποικιλία σημάτων βίντεο από Blu-ray δισκάκια μέχρι και φορητές συσκευές βίντεο όπως smartphones.
To VSX-60 επίσης διαθέτει την επεξεργασία Stream Smoother της Pioneer η οποία μειώνει το θόρυβο συμπίεσης ώστε να αναπαράγει καθαρότερη εικόνα. Στόχος του είναι η βελτίωση εικόνας από συμπιεσμένα αρχεία που προέρχονται από κινητές συσκευές. Και τα δύο μοντέλα επίσης διαθέτουν 192kHz/240Bit DAC και MCACC καλιμπράρισμα χώρου. Σε αυτό το VSX-60 διαθέτει αναβαθμισμένο MCACC, Phase Control Plus, PQLS Bit Stream και Virual Depth.
H λιανική τιμή του VSX-42 είναι $450 ενώ το VSX-60 φτάνει τα $650.



Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/4/4/h-pioneer-av-elite-airplaydlna.html 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...