Ads 468x60px

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Νέες φήμες για ένα iPad 7-8-ιντσών


Posted Image

Οι φήμες για ένα "μικρό" νέο iPad καλά κρατούν! Αυτή την φορά ο John Gruber, αυθεντία σε νέα της Apple και με πολλές και καλές γνωριμίες εκ των έσω των εργατηρίων της Apple στο Cupertino, αναφέρει πως η εταιρεία δοκιμάζει ένα 7,85 ιντσών iPad!

Ο Gruber σε πρόσφατο podcast είπε "Oι τεχνικοί της Apple δουλεύουν σε ένα 7,85 ιντσών iPad με ανάλυση 1024 × 768" Το περιέγραψε ως «ακριβώς όπως το 9,7-ιντσών iPad αλλά λίγο μικρότερο" και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι "οι εφαρμογές δε θα πρέπει να επανασχεδιαστούν" Ο Gruber έχει αποδειχθεί ότι έχει ακριβή γνώση των μελλοντικών προϊόντων της Apple κατά τη διάρκεια των ετών.

Ο Gruber πρόσθεσε ότι δεν έχει γνώση του κατά πόσο ένα τέτοιο προϊόν θα δει ποτέ το φως της ημέρας (δηλώνοντας ότι "δεν θα εκπλαγώ αν δεν γίνει διαθέσιμο στην αγορά"), αλλά μπορεί σίγουρα να θεωρηθεί ότι οι μηχανικοι της Apple πειραματίζονται με την ιδέα.

Στο τέλος της παρουσίασης του νέου iPad o Tim Cook είχε αναφέρει πως μέσα στο 2012 η Apple έχει και άλλες εκπλήξεις για το κοινό! Μήπως ενα iPad 7-8-ιντσών είναι μια απο αυτές?

Εσείς τι πιστεύετε?

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...