Ads 468x60px

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

iPad Mini το τρίτο τρίμηνο του 2012 με τιμή από 250$ (;!)


Η Apple φαίνεται να ετοιμάζει την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου "iPad Mini" το τρίτο τρίμηνο του 2012 σε μια προσπάθεια για "αντεπίθεση" στα επερχόμενα Windows 8 tablets. Το 7,85 ιντσών iPad αναμένεται να κοστίζει μεταξύ 249 και 299 δολαρίων (189 με 227 ευρώ περίπου) το οποίο θα του επιτρέψει να ανταγωνιστεί και με τα φθηνότερα Android tablets όπως αυτό του Amazon.

Η παρακάτω αναφορά προέρχεται από το κινέζικο site NetEase και έχει μεταφραστεί (στα αγγλικά) από το site Kotaku

NetEase claimed that the device will be released around the third quarter of this year to “counter attack” the upcoming Windows tablets. The report further claims that the devices will cost anywhere from US$249 to $299 and that there will be an initial 6 million units ready for launch.

Φημολογείται ήδη ότι η Apple δοκιμάζει ένα tablet 7,85 ιντσών στα εργαστήρια της και πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι αυτή η συσκευή είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Apple για να "πολεμήσει" τον ανταγωνισμό όπως το Kindle Fire της Amazon. Και επιπλέον αν η χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του είναι σωστή τότε θα "κλέψει" σίγουρα μερίδιο και από τις πωλήσεις των Windows 8 tablets.

Και τέλος, παρά την μικρότερη οθόνη, το iPad Mini θα έχει την ίδια ανάλυση με το πρώτο και δεύτερο iPad (1024 x 768) που σημαίνει ότι οι ήδη υπάρχων εφαρμογές δεν θα χρειαστεί να υποστούν κάποια τροποποίηση.

[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...