Ads 468x60px

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Το καινούργιο iPad χρειάζεται reboot για να συνδεθεί σε 3G δίκτυο


Πολλοί iPad 3 χρήστες αντιμετωπίζουν ένα bug το οποίο "σκοτώνει" το 3G όταν αυτοί συνδεθούν σε WiFi δίκτυο. Και ενώ η σύνδεση φαίνεται φυσιολογική με το όνομα του παροχέα, το 3G  εικονίδιο ακόμα και με τις μπάρες γεμάτες, όταν προσπαθήσετε να κάνετε κάτι που απαιτεί σύνδεση τότε εμφανίζετε το γνωστό μήνυμα "Τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα, για πρόσβαση σε δεδομένα ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητού δικτύου ή ενεργοποιήστε το wifi"

Έχω το ίδιο πρόβλημα και έχω βρει την εξής λύση:

Στην δικιά μου περίπτωση αυτό το ενοχλητικό bug διορθώνετε κάνοντας επανεκκίνηση του iPad. Κάποιοι άλλοι έχουν αναφέρει ότι βάζοντας το iPad σε flight mode (λειτουργιά πτήσης) μια ή περισσότερες φορές μπορεί να επιδιορθώσει το πρόβλημα προσωρινά, όπως επίσης και το να απενεργοποιήσετε και να ξανά ενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητού δικτύου (3G). Δυστυχώς για μένα μόνο η επανεκκίνηση δουλεύει και όταν ξαναμπώ σε wifi το 3G σταματάει να δουλεύει.

Επίσης έχω κάνει "επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου" αλλά χωρίς να έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι το καινούργιο LTE chipset έχει πρόβλημα με τις παλιότερες 3G SIM, αλλά ένα μέλος του φόρουμ Mac Rumor λέει ότι αυτός και 2 φίλοι του έχουν αγοράσει καινούργιες SIM για τα καινούργια τους iPad και έχουν όλου το ίδιο πρόβλημα.

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι κάπου μεταξύ iOS 5.1 και καινούργιου iPad το οποίο σημαίνει ότι η Apple δουλεύει για να το φτιάξει.


[Πηγή]




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...