Ads 468x60px

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Το συμβατό με iPhone και Android ρολόι που συγκέντρωσε 100.000 δολάρια σε δύο ώρες στο kickstarter


Το εντυπωσιακό Pebble E-Paper Watch είναι ένα kickstarter project που συμπλήρωσε τη χρηματοδότηση που απαιτούσε μέσα σε 2 μόλις ώρες, ενώ είναι συμβατό τόσο με iPhone όσο και με Android κινητά. Το «έξυπνο» αυτό ρολόι διαθέτει ένα απλό και καθαρό περιβάλλον εργασίας, ενώ διαθέτει μοντέρνα fashion εμφάνιση, που δύσκολα θα σας αφήσει ασυγκίνητους.
Το «κλειδί» της επιτυχίας του, βέβαια, είναι οι εφαρμογές… Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στη σελίδα του στο kickstarter, τοPebble E-Paper Watch θα έχει τη δυνατότητα να «τρέχει» διάφορες εφαρμογές οι οποίες θα αξιοποιούν κάποιες από τις λειτουργίες του κινητού σας, με το οποίο θα συνδέεται μέσω Bluetooth.

Για παράδειγμα, όσοι ασχολούνται με την ποδηλασία, θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικές με την ταχύτητα, την απόσταση και το συνολικό χρόνο που διανύουν, χρησιμοποιώντας τις GPS δυνατότητες του συνδεδεμένου smartphone τους. Παρόμοιες λειτουργίες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν όμως και οι δρομείς, ελέγχοντας τα πάντα στον καρπό τους.

Το ρολόι της Pebble δίνει τη δυνατότητα ακόμη στους χρήστες να ελέγξουν τη μουσική που ακούνε, να δουν ειδοποιήσεις για κλήσεις, γραπτά μηνύματα, emails, μηνύματα στο Facebook ή το Twitter, αλλά και να πάρουν πληφοφορίες… για golf courses (τώρα το τελευταίο στο σημειώνουμε για τη μικρή περίπτωση να σας ενδιαφέρει… ποτέ δεν ξέρετε…).

Χάρη στην τεράστια επιτυχία του Pebble project στο Kickstarter, πάντως, είναι προφανές ότι το επόμενο διάστημα θα λανσαριστούν γι’ αυτό ακόμη περισσότερες εφαρμογές. Να σημειώσουμε, επίσης, ότι η μπαταρία του διαρκεί περίπου για 7 ημέρες (ανάλογα πάντως με τη χρήση που θα του κάνετε), ενώ ο ο φακός του είναι άθραυστος, ανθεκτικός στις γρατσουνιές και καλυμμένος με αντιθαμβωτική επίστρωση. Τέλος, το Pebble’s Watch, προς το παρόν, διατίθεται σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο. Μπορείτε να δείτε περισσότερα γι’ αυτό, αλλά και να το παραγγείλετε, στη σελίδα του project στο kickstarter εδώ, όπου θα διαπιστώσετε ότι έως τώρα έχει χρηματοδοτηθεί με πάνω από 750.000 δολάρια.

Source:http://www.digitallife.gr/to-symvato-me-iphone-kai-android-roloi-pou-sygkentrwse-100000-dolaria-se-dyo-wres-sto-kickstarter-64084/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...