Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

iPhone Scuba Case, αδιάβροχη θήκη και κάτι παραπάνω



Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία θήκη που μας επιτρέπει να πάρουμε μαζί μας το iPhone ακόμα και σε 30 μέτρα βάθος, πρόκειται για την iPhone Scuba Case της TAT7 η οποία δίνει πρόσβαση μόνο σε τρεις απαραίτητες δυνατότητες.

Όπως μπορούμε να δούμε και από την φωτογραφία τα κουμπιά είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένο σημείο και όλο το iPhone είναι καλυμμένο με πλαστικό περίβλημα αντοχής αλλά και λάστιχο που δε θα επιτρέψει στο νερό να βάλει σε κίνδυνο την ζωή της συσκευής μας. Η θήκη περιέχει επίσης ένα λουράκι ώστε να μπορέσουμε να το δέσουμε και να μην το χάσουμε. Φυσικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για να τραβήξουμε κάποιες φωτογραφίες και όχι για να έχουμε τηλέφωνο μέσα στο νερό.

Ένα πρόβλημα που αναφέρει ο κατασκευαστής είναι ότι το iOS 5.1 με την νέα επιλογή για την πρόσβαση στην κάμερα δεν μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε εύκολα αυτή τη θήκη, ίσως όμως να βρεθεί κάποια λύση σύντομα πάνω σε αυτό.

Το κόστος για αυτή την θήκη είναι περίπου 70 ευρώ και αν προτιμάτε το iPhone σαν φωτογραφική μηχανή σίγουρα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη το καλοκαίρι. Βρείτε την εδώ.

Source: http://greekiphone.gr/20120420/iphone-scuba-case-for-the-iphone/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...