Ads 468x60px

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το iPhone θα έχει καινούργιο σχεδιασμό σύμφωνα με αναλυτή

Σύμφωνα με αναφορά του αναλυτή Brian J. White το επόμενο iPhone θα διαθέτει καινούργιο σχεδιασμό και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα unibody πλαίσιο όπως στα MacBook.

Ο αναλυτής επισκέφθηκε τους προμηθευτές της εταιρίας στην Κίνα και στην Ταϊβάν και κατά την διάρκεια της επισκέψεις του, του δόθηκε η αίσθηση ότι κάποιοι προμηθευτές θα αρχίσουν την παραγωγή του κομματιών για το καινούργιο iPhone τον Ιούνιο ώστε να είναι έτοιμοι για την κυκλοφορία του προϊόντος το φθινόπωρο.

Πιστεύει επίσης ότι το καινούργιο iPhone θα έχει μεγαλύτερη οθόνη που θα φτάνει τις 4 ίντσες και θα υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE όπως το καινούργιο iPad.


"Κατά την άποψή μας, αυτή θα είναι η πιο σημαντική αναβάθμιση στο iPhone. Η τεσσάρων ιντσών οθόνη και μια νέα, κομψή εμφάνιση, που πιστεύουμε ότι θα απαιτήσει ένα Unibody πλαίσιο," Ο White έγραψε. «Αυτή η νέα, κομψή εμφάνιση, θα είναι ο πιο σημαντικός λόγος για τους καταναλωτές να αποφασίσουν για την αναβάθμιση."


Ενδείξεις για καινούργιο σχεδιασμό στο iPhone υπάρχουν από πέρυσι όταν κάποιοι προμηθευτές θηκών ξεκίνησαν την παραγωγή τους για ένα τελείως ανασχεδιασμένο iPhone. Επιπλέον, ορισμένες φήμες υποστηρίζουν ότι το καινούργιο iPhone θα έχει αλουμινένια πλάτη όπως του iPad. 
Τέλος ο  αναλυτής Brian J. White αναφέρει ότι κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Ασία ήρθε σε επαφή με κάποιες πηγές που του αποκάλυψαν ότι η Apple εξακολουθεί να εργάζεται πάνω στο λεγόμενο "iPad mini" αλλά η χρονική στιγμή στην οποία θα το αποκαλύψει η Apple είναι "ασαφής".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...