Ads 468x60px

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι δοκιμαστικές εκδόσεις των iWork ’09 και Aperture 3 δεν είναι πλέον διαθέσιμες από την ιστοσελίδα της Apple.


iwork
Οι δοκιμαστικές εκδόσεις των iWork ’09 και Aperture 3 δεν είναι πλέον διαθέσιμες από την ιστοσελίδα της Apple. H εταιρεία αντικατέστησε τις σελίδες απ’ όπου μπορούσε κανείς να κατεβάσει τις δοκιμαστικές εκδόσεις με ένα μήνυμα πληροφορώντας τους καταναλωτές για την διαθεσιμότητα των προγραμμάτων αυτών στο Mac App Store.
Όσοι ενδιαφέρονται για τις εφαρμογές αυτές μπορούν να τις αγοράσουν κατευθείαν από το Mac App Store. Τα Pages [iTunes link], Keynote [iTunes link] και Numbers [iTunes link] διατίθενται προς 15.99€ έκαστα ενώ το Aperture [iTunes link] στην τιμή των 62.99€.
Παρόλο που η στροφή της εταιρείας προς το Mac App Store πρέπει να θεωρείται πλέον δεδομένη η ύπαρξη αυτών των trial εκδόσεων ήταν σημαντική για τους καταναλωτές που εμφανίζονται διστακτικοί πριν ξοδέψουν τα χρήματά τους σε κάτι που τελικά δεν τους κάνει. Η απουσία δοκιμαστικών εκδόσεων στο Mac App Store, δυστυχώς, επισημαίνεται ακόμα περισσότερο τώρα που εξαφανίστηκαν οι επιλογές αυτές από την ιστοσελίδα της Apple.
Για την ιστορία, φαίνεται ότι η δοκιμαστική έκδοση του Final Cut Pro X διατίθεται ακόμα μέσω της ιστοσελίδας της Apple εδώ.

Source: http://www.macuser.gr/iwork-aperture-trials-removed-11190/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...