Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο επικεφαλής marketing της Apple διαγράφει τον λογαριασμό του στο Instagram λόγο του Android...

Ο συν-ιδρυτής του Twitter Jack Dorsey δεν είναι το μόνο στέλεχος επιχειρήσεων που έδειξε την αναστάτωση του για το Instagram τις τελευταίες εβδομάδες. Και ενώ ο Dorsey σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Instagram μετά την αγορά του από το Facebook ο αντιπρόεδρος της Apple σταμάτησε να χρησιμοποιεί το Instagram για άλλον λόγο.... Το Android..



Ένας αναγνώστης παρατήρησε ότι ο Schiller έσβησε τον λογαριασμό του στο Instagram (με το όνομα @schiller) και προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με κάποιο άτομο της Apple μέσω του  Twitter για να το επιβεβαιώσει. Ο Schiller είπε στον αναγνώστη ότι εγκατέλειψε το Instagram όταν αυτό "πέρασε τα όρια" και έγινε διαθέσιμο και στο Android.

Όσον αφορά το iOS και την εμπορικότητα του (κάτι που ο Schiller διευθύνει) το Instagram θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια "έλξει" για πιθανούς αγοραστές smartphone. Επιπλέον το Instagram έχει αναδειχτεί ως "app της χρονιάς" και ο Schiller ως επικεφαλής του marketing της Apple όταν βλέπει ότι ένα από τα ποιο διάσημα app για iOS μεταφέρετε για εκατομμύρια Android συσκευές απογοητεύετε...


[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...