Ads 468x60px

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Premium Reseller Apple store στην Κρήτη Προσεχώς ;



Μεταδίδεται με κάθε επιφύλαξη :

Μπορεί οι ντόπιοι επιχειρηματίες και έμποροι να διαμαρτύρονται ότι «δεν κινείται φύλλο στην αγορά» αυτό όμως δεν φαίνεται να πτοεί  διεθνείς επιχειρηματικούς κολοσσούς που ετοιμάζονται για «ανοίγματα» στην Κρήτη!

Μετά το ενδιαφέρον  που  , όπως αποκάλυψε το Cretalive,  έχουν εκφράσει μεγάλοι παίκτες της αγοράς  να δραστηριοποιηθούν στην πόλη του Ηρακλείου, (δείτε εδώ) , αλλά και το νέο κατάστημα της ADIDAS, έρχεται τώρα μία ακόμα επενδυτική κίνηση  να ταράξει τα … «λιμνάζοντα εμπορικά νερά».

Ασφαλείς πληροφορίες  του Cretalive,  αναφέρουν  ότι έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό οι συζητήσεις  αλλά και η προετοιμασία για την λειτουργία στο Ηράκλειο του πρώτου Apple Store  στην Κρήτη, και μάλιστα έχει βρεθεί και ο χώρος για το σκοπό αυτό .

Και για μία ακόμα φορά η επιλογή είναι στο ιστορικό κέντρο της πόλης  και συγκεκριμένα στην οδό Δαιδάλου, στο ισόγειο του ομώνυμου ξενοδοχείου.

Σύμφωνα  πάντα με τις πληροφορίες  το συγκεκριμένο «άνοιγμα» αποτελεί πρωτοβουλία των επιχειρηματιών που λειτουργούν το αντίστοιχο Apple Store  στην Αθήνα, ωστόσο  το  “πράσινο φως» θα δοθεί μετά την έλευση στην Κρήτη των Αμερικανών  εκπροσώπων της μητρικής εταιρείας  , οι οποίοι και θα λειτουργήσουν ως εγγυητές για το όλο εγχείρημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η Apple  έχει δημιουργήσει περισσότερα από 360 καταστήματα λιανικής σε όλο τον κόσμο, ενώ το μεγαλύτερο παγκοσμίως λειτουργεί στην Νέα Υόρκη, στον σταθμό του Grand Central  με την έκτασή του να  ξεπερνά τα 2200 τετραγωνικά μέτρα.

Πρόσφατα η Apple κατέλαβε τη θέση της εταιρείας με τη μεγαλύτερη αξία παγκοσμίως, καθώς η χρηματιστηριακή της αξία υπερέβη το όριο των 500 δισ. δολαρίων, με τις πωλήσεις και τα κέρδη από τα δημοφιλή iPad και iPhone να κινούνται με σπάνιους ανοδικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, τα φετινά κέρδη της ενδέχεται να αγγίξουν το εκπληκτικό ποσό των 40 δισ. δολαρίων , που άλλες εταιρείες έχουν μόνο ως έσοδα.



Source: http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/3070-premium-reseller-apple-store-στην-κρήτη-προσεχώς/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...