Ads 468x60px

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Red Bull Augmented Racing Reloaded



Η Red Bull εκτός από το ότι δίνει φτερά…δίνει και μερικά πολύ καλά games για τις i-συσκευές μας και μάλιστα δωρεάν!
Γενικά αν δείτε στο site της έχει έντονη κινητικότητα στο χώρο του gaming με τα διάφορα extreme games και τουρνουά που διοργανώνει που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Εμείς ας επικεντρωθούμε στο παιχνιδάκι μας και εσείς έχετε όλο το χρόνο να τα ψάξετε…
Πρόκειται για formula racing simulator και αρχικά παρουσιάζει ενδιαφέρον διότι η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι για iOS. Δεν επιλέγετε αυτοκίνητο αφού οδηγείτε μόνο το μονοθέσιο με τα χρώματα της Red Bull (δε μας χαλάει ιδιαίτερα). Το παιχνίδι τεχνικά είναι άρτιο. Ωραία και πλούσια γραφικά, ήχος πορωτικός (αν και σχετικά απλός) και χειρισμός πολύ καλός. Χειρίζεστε τη συσκευή σας σαν τιμόνι (αριστερά και δεξιά) για να στρίβει το μονοθέσιο και πατάτε γκάζι και φρένο με τα δάχτυλα πάνω στη οθόνη. Η απόκριση είναι ακριβής και χωρίς lag.
Η συμπεριφορά του μονοθεσίου θυμίζει fomula (αν και δεν έχουμε οδηγήσει!) συγκριτικά με άλλα παρόμοια παιχνίδια σε όλες τις πλατφόρμες. Δεν είναι εντελώς arcade που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δε στρίβει με παντιλίκια κλπ αλλά έχει ξερή αίσθηση όπως και τα μονοθέσια. Οι ταχύτητες που αναπτύσονται είναι μεγάλες και αυτό “περνάει” στον παίκτη με επιτυχία.
Σημαντικά έξτρα του παιχνιδιού είναι το διπλό παιχνίδι με φίλους σας, το integration με facebook για να μοιράζεστε τα αποτελέσματα σας και η πρωτότυπη δημιουργία custom πίστας με έναν μοναδικό τρόπο! Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε. Αυτές μάλιστα τις custom πίστες μπορείτε να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας! Πολύ καλό.
Γενικά, αν και δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει, ικανοποιεί πλήρως και κυρίως τους φίλους της formula οι οποίοι θα ενθουσιαστούν. Διατίθεται δωρεάν στο AppStore (όπως όλα τα Red Bull games) και αξίζει να το δοκιμάσετε…

Source: http://www.iappsreviews.gr/red-bull-augmented-racing-reloaded/



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...