Ads 468x60px

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Η RIM κατηγορεί την Apple σχετικά με τις ψήφους για τη nano-SIM



Όπως είδαμε και σε προηγούμενο post η Apple θέλει να κρατήσει το γνωστό σχέδιο της SIM και της micro-SIM στην επόμενη γενιά SIM όμως η RIM και η Nokia έχουν εντελώς διαφορετικά σχέδια.

Η RIM μπορεί να βρίσκεται σε αναταραχή, αλλά αυτό δεν της απαγορεύει να διαφωνεί σχετικά με την τακτική που θέλει να ακολουθήσει η Apple για την nano-SIM, ακόμα και η Nokia εκφράζει διαμαρτυρία για την τακτική ψήφου της εταιρίας του Cupertino σχετικά με τα σχέδια που θέλει να ακολουθήσει στην επόμενη γενιά καρτών. Σε επιστολή που απέστειλε η RIM προς το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τηλεπικοινωνιακών Προτύπων (ETSI) αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία κατηγορεί τρεις εργαζόμενους της Apple για την εκ νέου εγγραφή τους και όπως αναφέρει η RIM αυτή είναι μια τακτική για να αυξήσει το βάρος της ψήφου προς το nano-SIM σχεδιασμό της Apple.

Η ανησυχία της RIM είναι ότι η Apple και η Vodafone προσπαθούν να κερδίσουν επιπλέον ψήφους μέχρι να αποφασιστεί από τα μέλη της ETSI ο σχεδιασμός της nano-SIM. Ο σχεδιασμός που έχει επιλέξει η Apple είναι όμοιος με αυτόν της micro-SIM και απλά απαιτεί έναν αντάπτορα για να χρησιμοποιηθεί σε παλαιότερες συσκευές αντίθετα με τις υπόλοιπες εταιρίες που προτιμούν να αλλάξει το πρότυπο σε όμοιο με αυτό της flash memory.

Source: http://greekiphone.gr/20120419/rim-accuses-apple-of-nanosim-votes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...