Ads 468x60px

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

S-Cloud Της Samsung Ο Ανταγωνιστής Του ICloud Στην Εκδήλωση Του Galaxy Στις 3 Μαΐου



Ακούσαμε από καιρό ότι η Samsung ετοίμαζε δική της υπηρεσία cloud με όνομα S-Cloud, και τώρα άρθρο του Maeil Business ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία θα αποκαλυφθεί τον επόμενο μήνα. Η Maeil Business λέει ότι με βάση έγγραφα που έχουν δει από την Samsung, η υπηρεσία S-Cloud θα παρουσιαστεί στις 3 Μαΐου στο Λονδίνο στην εκδήλωση της εταιρείας για το νέο Galaxy S III.
Αν και δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την νέα υπηρεσία, η Maeil Business λέει ότι θα είναι παρόμοια με το iCloud της Apple, αλλά χωρίς τους περιορισμούς του τύπου του περιεχομένου που θα μπορείς να ανεβάσεις στο σύννεφο. Επίσης αναμένεται να έχει από την πρώτη μέρα πρόσβαση σε δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσική και θα είναι διαθέσιμα σε πληθώρα συσκευών Samsung όπως φορητούς υπολογιστές, ταμπλέτες, και έξυπνα κινητά.
Ο χώρος αποθήκευσης αναμένεται να είναι "περισσότερο από 5GB", αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα είναι δωρεάν ή με συνδρομή. Υπήρχαν ενδείξεις ότι η Samsung καθυστέρησε την παρουσίαση της υπηρεσίας μετά από προβλήματα που αντιμετώπισε στην εξεύρεση κατάλληλου συνεργάτη για την αποθήκευση των δεδομένων, αλλά η Maeil Business ισχυρίζεται ότι η Samsung έχει συνεργαστεί με την Microsoft για την εξασφάλιση της παγκόσμιας διαθεσιμότητας του S-Cloud.

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2012/4/21/s-cloud-samsung-icloud-galaxy-3.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...