Ads 468x60px

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Θήκη (τύπου smart cover) για iPhone 4/4S Tidy Tilt


Συνηθίζουμε, όπως οι γυναίκες κάνουν βόλτα στα μαγαζιά στη Γλυφάδα και στην Ερμού για ψυχοθεραπευτικούς λόγους (και καλά…), να “βολτάρουμε” στο internet ψάχνοντας και χαζολογώντας στα διάφορα e-shops για αξεσουάρ και καλούδια για τις αγαπημένες μας συσκευές. Και η αλήθεια είναι ότι έχουν βγει χιλιάδες πράγματα, άλλα ωραία και χρήσιμα και άλλα άχρηστα και περιττά. Μερικές φορές θα θέλαμε να έχουμε απεριόριστο budget και να αγοράζουμε διαρκώς ωραία πράγματα!

Σε μια βόλτα μας λοιπόν “πέσαμε” πάνω στο site του tidytilt. Και μείναμε εκεί! Το tidytilt είναι μια νέα θήκη για το iPhone 4/4S η οποία μας τράβηξε αμέσως το βλέμμα. Περισσότερο είναι ένα κάλυμμα στο στυλ του smart cover του iPad αλλά για το πίσω μέρος της συσκευής με πολλαπλές χρήσεις.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν το έχουμε στα χέρια μας, οπότε η παρουσίαση του δεν έχει κριτική. Αλλά σύντομα θα το έχουμε! Γιατί το προπαραγγείλαμε! Κάτι που μπορείτε να κάνετε και εσείς εδώ. Η τιμή του είναι στα 29,95 δολάρια, ποσό λογικό και προσιτό.

Διατίθεται σε 4 χρώματα, ροζ, πράσινο, μαύρο και μπλέ. Έρχεται σε 2 κομμάτια, μια βάση για την “πλάτη” όπου εκεί επάνω κάθεται το κάλυμμα. Αυτό το κάλυμμα λοιπόν σπάει σε 3 κομμάτια και διπλώνει σαν τρίγωνο ώστε να γίνεται και stand για να στέκεται το iPhone σε θέση “οθόνης υπολογιστή” για να βλέπετε βίντεο, φωτογραφίες ή να γράφετε με κάποιο εξωτερικό πληκτρολόγιο.


Επίσης χρησιμεύει για να τυλίγετε τα ακουστικά σας και να μην κρέμονται καλώδια τα οποία μαγνητίζονται πάνω στη θήκη. Τέλος μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να στερεώσετε το iPhone σας σε τοίχο ή σε όποια άλλη επιφάνεια θέλετε χωρίς να πέφτει από τη θέση του, όπως ακριβώς κολλάτε ένα μαγνητάκι πάνω στο ψυγείο σας! Το κινητό κολλάει με δυνατό μαγνήτη πάνω στη βάση όπως ακριβώς και το smart cover του iPad εξασφαλίζοντας ασφάλεια και σταθερότητα.

Εκτός από την σίγουρη χρησιμότητα του αξεσουάρ αποτελεί και έναν πολύ στυλάτο και μοντέρνο τρόπο για να προστατεύετε την συσκευή σας αλλά και να την χρησιμοποιείτε με πολλαπλούς τρόπους, αποφεύγοντας τη χρήση έξτρα αξεσουάρ όπως βάσεις και stands. Αναμένουμε την παραλαβή!


 Source: http://www.iappsreviews.gr/tidytilt-for-iphone-44s/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...