Ads 468x60px

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Φέρτε τα Spaces στο OS X Lion


spaces
Έχετε εγκαταστήσει το Lion και σας λείπουν τα Spaces του Snow Leopard; Μην ανησυχείτε αφού μια νέα εφαρμογή υπόσχεται να φέρει πίσω τη λειτουργικότητα των Spaces χρησιμοποιώντας το νέο πια Mission Control με έναν τρόπο που θυμίζει το Snow Leopard.
Ο λόγος για την εφαρμογή ReSpaceApp που βρίσκεται προς το παρόν σε beta στάδιο και διατίθεται δωρεάν για δοκιμή. Η εφαρμογή θα διατίθεται με χρέωση όταν ολοκληρωθεί και το τελικό στάδιο, οπότε προλάβετε και κατεβάστε την τώρα.
Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να τροποποιήσετε το εικονικό σας grid και να περιηγηθείτε σε αυτό αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω χρησιμοποιώντας δικές σας συντομεύσεις πληκτρολογίου επιλέγοντας, μάλιστα, ανάμεσα σε μερικά εφέ για την αλλαγή. Επίσης, μπορείτε να προβάλλετε όλα τα spaces αν και εξαιτίας του τρόπου που λειτουργεί το Mission Control μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά μόνο οριζόντια.
Προφανώς, εξαιτίας της beta κατάστασης της εφαρμογής υπάρχουν αρκετά προβλήματα ακόμα που λογικά θα λυθούν στην τελική έκδοση της εφαρμογής. Εάν έχετε απογοητευτεί από το Mission Control μπορείτε να δοκιμάσετε το ReSpaceApp δωρεάν από εδώ.

Sources: http://www.macuser.gr/respaceapp-11391/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...