Ads 468x60px

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Νέες ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις του Steve Jobs

Steve Jobs
H ιστοσελίδα FastCompany έχει στην κατοχή της έναν «θησαυρό από ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις με τον Steve Jobs από τον συγγραφέα που τον ήξερε καλύτερα από όλους». Ο λόγος για τον Brent Schlender, ο οποίος κάλυπτε τον Steve Jobs για λογαριασμό του Fortune και της Wall Street Journal από το 1985 έχοντας στην κατοχή του αρκετές κασέτες με συνεντεύξεις από τον πρώην CEO της Apple.
Οι συνεντεύξεις καλύπτουν αρκετό από τον χρόνο που ο Jobs πέρασε στην Pixar, κάτι που αγνοείται από πολλούς εξαιτίας της επιτυχίας της Apple. Ο Schlender σημειώνει ότι η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή του Jobs ήταν ο γάμος του με την Laurene Powell και η οικογένειά του.
«Ακόμα και μετά την επιστροφή του στην Apple, δεν υπήρχε τίποτα περισσότερο που άρεσε στον Jobs από το να περνά χρόνο με την οικογένειά του. Όχι ότι δεν ήταν εργασιομανής. Ήμασταν φίλοι στο iChat για αρκετά χρόνια και το όνομά του εμφανιζόταν όποτε δούλευε στον υπολογιστή του από το σπίτι του. Σχεδόν πάντα ήταν μπροστά από τον Mac του μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Μερικές φορές είχαμε βίντεο κλήσεις και αν αυτό γινόταν νωρίς το απόγευμα έβλεπα συχνά ένα από τα παιδιά του στο παρασκήνιο να κοιτάει.»
Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο με τίτλο “The Lost Steve Jobs Tapes” που αποκαλύπτει ακόμα ένα μέρος από τον χαρακτήρα του Steve Jobs.

Source: http://www.macuser.gr/lost-tapes-of-steve-jobs-11232/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...