Ads 468x60px

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Tο iTunes Match και στην Ελλάδα



Το iTunes Match, η υπηρεσία της Apple με την οποία μπορείτε να μεταφέρετε έναντι κάποιας ετήσιας συνδρομής την μουσική σας βιβλιοθήκη στο «σύννεφο», είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας στην τιμή των 24.99€ τον χρόνο.
Συμβουλευτείτε το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με το iTunes Match και τις συχνότερες ερωτήσεις που αφορούν την υπηρεσία.
Για να εγγραφείτε και εσείς στο iTunes Match θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση του iTunes στον υπολογιστή σας. Στην αριστερή στήλη επιλέξτε το iTunes Store και θα δείτε ότι υπάρχει πλέον μια νέα επιλογή για το iTunes Match. Επειδή μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί πλήρως εάν δεν βλέπετε την επιλογή για το iTunes Match δοκιμάστε να κάνετε μια αναζήτηση με την φράση “iTunes Match” και να το επιλέξετε μέσω αυτής της οδού. Να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής εάν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην υπηρεσία το iTunes Store θα πετάει διάφορα errors  αλλά όπως βλέπετε και από τα παρακάτω screenshots η εγγραφή μπορεί να γίνει κανονικά απλώς είναι θέμα χρόνου από τη μεριά της Apple.
itunes match
Email επιβεβαίωσης:
Μαζί με το iTunes Match ενεργοποιήθηκαν επίσης και τα music purchases ή αλλιώς iTunes in the Cloud. Θα τα βρείτε μέσα από το iTunes Store->Purchased->Music.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...