Ads 468x60px

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

To iPhone σκοτώνει την Nintendo!


Posted Image


Oι iOS συσκευές της Apple έχουν κλέψει μερίδιο αγοράς από τις φορητές κονσόλες από την ημέρα που το App Store άνοιξε τις πόρτες του. Τέσσερα χρόνια αργότερα, έχουν οδηγήσει Nintendo να αναφέρουν πρώτη ετήσια απώλεια που φτάνει στο ύψος των $ 454,4 εκατομμύριων.

Φυσικά, το γεγονός ότι η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει μια νέα κονσόλα σε σχεδόν έξι χρόνια έχει βοηθήσει επίσης σε αυτή της την απώλεια μεταξύ 2011 και 2012. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα της εταιρείας είναι ότι το τελευταίο χαρτί της, το Nintendo 3DS, απλά δεν έχει απογειωθεί όπως όλοι ήλπιζαν.

Η έναρξη του ήταν θλιβερή, καθώς και η Νintendo παραδέχθηκε ότι απλά δεν ήταν αρκετά μεγάλη γκάμα απο διαθέσιμους τίτλους με το λανσάρισμα έτσι ώστε να παρέχει στη συσκευή ένα επιτυχημένο ξεκίνημα. Μόλις μερικούς μήνες μετά από την απελευθέρωσή της, η Nintendo μείωσε την τιμή των 3DS σε μόλις 169,99 δολάρια, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις πωλήσεις της, αλλά η κονσόλα εξακολουθεί να αγωνίζεται για να δημιουργήσει οποιαδήποτε αγοραστική ορμή.

Δεν είναι ότι το Nintendo 3DS είναι μια φοβερή κονσόλα... Η συσκευή βασίζεται στην επιτυχία των προκατόχων της, είναι ότι οι συσκευές της Apple είναι, επίσης, καλές ... σε σημείο να "υπερβαίνει κατά πολύ το Nintendo Wii." με τόσους πολλούς τρόπους.

Το ρεκόρ τριμήνου της Apple - κυρίως χάρη στο iPhone - αποδεικνύει ότι το iOS συσκευές πωλούν γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλον. Και φυσικά, ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα για μια συσκευή iOS είναι το App Store της, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε πάνω από μισό εκατομμύριο τίτλους.

Και με τιμές που αρχίζουν απο $ 0,99 και σπάνια ξεπερνούν τα $ 5, δεν υπάρχει λόγος να δαπανήσει $ 35 για ένα παιχνίδι που θα πρέπει να έχετε. Το iPhone είναι ήδη στην τσέπη σας.

Nintendo στοχεύει τώρα σε νέα μείωση για το 3DS με τις ελπίδες ότι μπορεί να γυρίσει τα πράγματα. Επίσης μια νέα κονσόλα, το Wii U, που να ξεκινήσει εντός του επόμενου έτους ίσως κάνει την διαφορά.

Αλλά ξέρω έναν τρόπο που η εταιρεία θα μπορούσε να βγάλει πάρα πολλά χρήματα, και γρήγορα: Καταπιείτε την υπερηφάνεια της και να φέρει το Super Mario για το iOS!!!


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...