Ads 468x60px

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Xρήσιμα plugins για το Final Cut Pro και Motion



Η νέα έκδοση του Final Cut Pro X που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες αποκλειστικά στο Mac App Store έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων εξαιτίας ορισμένων ελλείψεων που η Apple, βέβαια, εργάζεται για να καλύψει. Στο παρόν άρθρο θα δούμε μερικά plugins που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το FCP X ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές του.
To CoreMelt V2 προσφέρει πάνω από 200 filters και εφέ και συνεργάζεται με το Final Cut Pro και τις τελευταίες εκδόσεις του Motion. Υπάρχει και δωρεάν trial έκδοση για να μπορέσετε να την δοκιμάσετε πριν αγοράσετε.
Particle Metrix [Τιμή: $99, Trial]
Με το Particle Metrix μπορείτε να τροποποιήσετε τα particles και να αναβαθμίσετε την ποιότητα της παραγωγής στο Motion 5 και Final Cut Pro X. To Particle Metrix μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε κείμενο, βίντεο ή αντικείμενο σε σύστημα particle ενώ διαθέτει και προεγκατεστημένα presets για όσους δεν νοιάζονται για τις λεπτομέρειες.
bounceIt [Τιμή: 19.99€]
Η δημιουργία animation είναι πολύ εύκολη στο Motion 5. Για τις φορές που θέλετε να το κάνετε απλά στο Final Cut Pro X μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bounceIt. Μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα 3D graphic animations με πολλά εφέ. Συμπεριλαμβάνεται ακόμα και μια physics μηχανή που μπορεί να εξομοιώσει δυνάμεις όπως άνεμο, ταχύτητα κτλπ
Sapphire Edge [Τιμή: $299, Trial]
To Sapphire Edge είναι ένα plugin υψηλών απαιτήσεων. Έχει φτιαχτεί για επαγγελματίες και έρχεται με πάνω από 350 χρήσιμα εφέ. Υποστηρίζει 64bit, GPU acceleration και multicore επεξεργαστές για ακόμα γρηγορότερες ταχύτητες.
Stereo3D Toolbox LE [Τιμή: $99]
To Stereo3D είναι η λύση σε όσους χρησιμοποιούν στερεοσκοπικές 3D κάμερες και δεν ξέρουν πως να εισάγουν το περιεχόμενο αυτό στο NLE. Προσφέρει, επίσης, ένα πολύτιμο περιβάλλον προεπισκόπησης για να βλέπετε το περιεχόμενό σας.
Motype [Τιμή: $99]
Το Motype είναι η ιδανική προσθήκη στον ενσωματωμένο text generator των Final Cut Pro X και Motion. Μπορείτε να εκτελέσετε 3D κινήσεις σε κείμενο με ειδικά εφέ και backgrounds.
Magic Bullet Looks 2 [Τιμή: $399]
Αντί να κάνετε διαφορετικές τροποποιήσεις στα χρώματα του υλικού σας σε διαφορετικά προγράμματα το Magic Bullet Looks 2 προσφέρει ένα μεγάλο εύρος presets που μπορούν να αλλάξουν δραματικά την εμφάνιση του περιεχομένου σας.
Coverflux 2 [Τιμή: Δωρεάν]
Με το Coverflux 2 μπορείτε να προσθέσετε το cover flow στα βίντεό σας. Είναι συμβατό μόνο με το Final Cut Pro 6 και 7 και διατίθεται δωρεάν ενώ πρέπει να έχετε εγκαταστήσει και το FxFactory.
FCPX Luster Grade Presets [Τιμή: $49]
To plugin αυτό προσφέρει μερικά presets με τα οποία μπορείτε να προσθέσετε μια “sexy” εμφάνιση στα βίντεό σας με ένα απλό drag and drop.
12 Classic Generators for Final Cut Pro X [Τιμή: Δωρεάν]
Εάν λησμονείτε τους παραδοσιακούς generators από το κλασικό Final Cut Pro μπορείτε να τα έχετε και στο FCP X χάριν σε αυτό το δωρεάν plugin. Περιλαμβάνονται countdown, concentric circles, 

Source: http://www.macuser.gr/final-cut-pro-motion-plugins-11276/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...