Ads 468x60px

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σερβετάς ’12: Το Προσωπικό Ημερολόγιο


Σερβετάς 2012 iPadΤο προσωπικό ημερολόγιο – ανεκδοτολόγιο του Γιάννη Σερβετά κυκλοφορεί σε έντυπη μορφή από το 2006 σημειώνοντας αξιοσημείωτη επιτυχία.
Η μετάβαση στο περιβάλλον του iPad, φιλοδοξεί να αποτελέσει τη διαδραστική συνέχεια της έντυπης έκδοσης με στοιχεία που αυξάνουν την συμμετοχή του αναγνώστη.
Ο χρήστης μπορεί να διαβάσει όσα και στην έντυπη έκδοση και να συμμετέχει ακόμη περισσότερο στη διαμόρφωση του περιεχομένου.
Φυσικά δεν λείπουν και οι δυνατότητες κοινοποίησης, τόσο του υπάρχοντος περιεχομένου όσο και των προσωπικών σημειώσεων, στα δημοφιλέστερα Social Media όπως το Facebook και το Twitter.
Σερβετάς 2012 Προσωπικό Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο
Ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει τα προσωπικά του δεδομένα, και να ενημερώσει τις καθημερινές δραστηριότητες με τα προεπιλεγμένα εικονίδια «πόσα κιλά», «έκανες κοπάνα», «τι όνειρο είδες» κτλ.. Οι δραστηριότητες αυτές παρουσιάζονται συγκεντρωτικά και μέσα από γραφήματα / διαγράμματα (ανά εβδομάδα / μήνα / συνολικά) προσφέροντας άμεσα μία πλήρη εικόνα του τι έκανε ο χρήστης στο παρελθόν.

Το Προσωπικό Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο 2012 του Γιάννη Σερβετά κοστίζει  9,99€ και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ. Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν έκδοση η οποία περιλαμβάνει το περιεχόμενο τριών ημερών από κάθε μήνα. Μπορείτε να την βρείτε στο iTunes, εδώ.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα κυκλοφορήσει και iPhone έκδοση του ημερολογίου, η οποία θα περιέχει κείμενα από τις προηγούμενες εκδόσεις και θα διατίθεται δωρεάν.

Source: http://www.iphonehellas.gr/35668/giannis-servetas-2012-ipad/




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...