Ads 468x60px

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Ο πιο «σιχαμερός» (και… φυσικός) τρόπος για να καταστρέψεις 30 Macbooks


Οι παράξενες τεχνολογικές ειδήσεις που διαβάζουμε καθημερινά είναι πολλές… Η συγκεκριμένη όμως, πραγματικά, μας άφησε άφωνους, οπότε λέμε να μην κάνουμε πολλά σχόλια και απλά να τη μεταδώσουμε.
Ένας 11χρονος μαθητής σε δημοτικό σχολείο της Pennsylvania βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές συνέπειες, λόγω μίας ιδιαίτερης… «απροσεξίας» (;). Ο μικρός φαίνεται ότι έκανε την ανάγκη του πάνω σε… υπολογιστές MacBook του σχολείου του, προκαλώντας ζημιά αξίας 28.000 ευρώ!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο μαθητής, άγνωστο για ποιο λόγο, ούρησε σε ένα σημείο, στο οποίο βρισκόταν 30 φορητοί υπολογιστές της Apple. Η πράξη του έγινε γνωστή, συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες, μεταξύ άλλων και για βανδαλισμό.
Όσο για τα Macbooks, φαίνεται ότι δεν μπορούν να επισκευαστούν, καθώς θεωρούνται για την Apple «πλήρως κατεστραμμένα». Τώρα πόσο συχνά συμβαίνει στα services της εταιρείας να λαμβάνουν υπολογιστές που έχουν χαλάσει από παρόμοιους λόγους, δεν το γνωρίζουμε και μάλλον δε θέλουμε και να το μάθουμε…

Source: http://www.digitallife.gr/o-pio-sixameros-kai-fysikos-tropos-gia-na-katastrepseis-30-macbooks-25238/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...