Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το AirPlay για να κάνετε streaming "προσωπικες" στιγμές


Δημοσιευμένη Εικόνα


Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το ΑirPlay για να συνδέσετε ηχεία ή το Apple TV σας στο iPhone, θα ξέρετε ότι πρέπει να είστε επιμελής για να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας μετά, μήπως ξαφνικά αρχίσετε να ακούτε ήχους η να παίζει κάποιο video παρά την θέληση σας.

Πόσο άσχημα μπορεί να είναι τα πράγματα άραγε, αν το ξεχάσετε; Πραγματικά, πολύ άσχημα. 


Διαβάστε παρακάτω τι λέει ένας χρήστης που ξέχασε να αποσυνδέσει το iPhone του από το Apple TV, μέσω του airplay και κατέληξε να δείξει στα πεθερικά του μια "προσωπική" ταινία με την μοναχοκόρη τους σε στιγμές που κανένας πατέρας δεν θα ήθελε να δει.

Όπως αναφέρει ο ίδιος:
Παράθεση
Έχω ένα Apple TV 2 και ένα iPhone. Χρησιμοποιώ τακτικά airplay για να βλέπω βίντεο που υπάρχουν στο τηλέφωνό μου στην τηλεόραση στο καθιστικό δωμάτιο μέσω του Apple TV 2. Η σύζυγός μου και έχω χρησιμοποιήσει το iPhone μου για να καταγράψουμε κάποιες προσωπικές καυτές στιγμές μας!

Χθες το απόγευμα μου η γυναίκα μου και εγώ ήμασταν στο σαλόνι, και βλέπαμε ένα από αυτά τα video. Δυστυχώς, το κουδούνι χτύπησε. Ήταν οι γονείς της. Είχαν φτάσει στο σπίτι μας είναι λίγο νωρίς για να πάμε σε ένα εστιατόριο όποτε πολύ γρήγορα σταματήσαμε την προβολή και βγήκαμε με τα πεθερικά μου.



Αφού περάσαμε καλά στο δείπνο γυρίσαμε πίσω και αφήσαμε τα πεθερικά μου στο σαλόνι να βλέπουν τηλεόραση και εμείς τους καληνυχτίσαμε και πήγαμε στο υπνοδωμάτιο. Εκεί με την γυναίκα μου αποφασίσαμε να δούμε το video που οι γονείς της είχαν διακόψει όταν έφτασαν. Ξαπλώσαμε, και πάτησα το play στο iPhone μου!

Ξαφνικά ΠΑΓΩΣΑ γιατί η γραμμή προόδου του βίντεο κινούταν, αλλά η οθόνη δεν εμφανίζε το βίντεο... είχα ξεχάσει το AirPlay και η ταινία άρχισε να παίζει στο σαλόνι εκεί που τα πεθερικά μου βλέπαν τηλεόραση....


Θυμηθείτε να αποσυνδέεται τις συσκευές airplay λοιπόν γιατί μπορεί να αφήσετε κάποιους με το στόμα ανοιχτό!!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...