Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Στο Amazon το νέο εικονογραφημένο βιβλίο που εξηγεί στους μικρότερους ποιος ήταν ο Steve Jobs.

Στο Amazon είναι διαθέσιμο το βιβλίο "Who was Steve Jobs", ένα καινούργιο εικονογραφημένο βιβλίο που αφηγείται στους μικρότερους σε ηλικία τη ζωή και το έργο του γνωστού ιδρυτή της Apple, Steve Jobs.
Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά βιβλία για τον Jobs, αλλά αυτό είναι το πρώτο το οποίο αφηγείται τα κατορθώματά του με ένα τρόπο απλό κι εύκολο για τα μικρότερα παιδιά: τα κείμενα είναι σύντομα και συνοδεύονται από εικονογραφήσεις που έχουν γίνει με την μορφή καρικατούρας. 
Αποτελείται από 110 σελίδες, ξεκινά περιγράφοντας τις πρώτες μέρες της εφηβείας του μαζί με τον Steve Wosniak να πειραματίζονται στο γκαράζ του σπιτιού και καταλήγει στο σημείο όπου επιστρέφει στο Cupertino και μετατρέπει την γνωστή σε όλους εταιρεία Apple, από εκεί που βρισκόταν στο χείλος της χρεοκοπίας, στην πιο αγαπητή και κεφαλαιούχο εταιρεία του κόσμου. 
Το βιβλίο διατίθεται στην αγγλική γλώσσα σε μορφή e-book και η ανάγνωσή του μέσω Kindle κοστίζει 2,79 €. Επιπλέον σας υπενθυμίζουμε ότι όλα τα βιβλία που πωλούνται στο Amazon, όπως και αυτό, μπορούν να διαβαστούν σε οποιαδήποτε συσκευή Apple, μέσω της δωρεάν εφαρμογής Kindle, συμπεριλαμβανόμενου και ενός μέρους του βιβλίου που παρέχεται ως δοκιμή πριν την αγορά του. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...