Ads 468x60px

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η τηλεόραση της Apple δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2014

Posted Image
Ο αναλυτής της J.P. Morgan Mark Moskowitz είπε στους επενδυτές να μην περιμένουν το ντεμπούντο της τηλεόρασης της Apple μέσα στο 2012, λόγω του οικονομικού κλίματος το οποίο αυτήν την εποχή δεν είναι κατάλληλο.

Ο Moskowitz πιστεύει ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2014. Επισημαίνει ότι η βιομηχανία της τηλεόρασης περνάει δύσκολες στιγμές και ότι δεν είναι σίγουρος αν η εταιρεία του Cupertino καταφέρει να επικρατήσει στην σημερινή αγορά.

Quote
We are not sure that the Apple premium could prevail in the TV market, unless there is a radical change of the user interface, integration of the TV programming and data content, and use of gesture or voice control.


Όμως ο Moskowitz είναι σίγουρος ότι όταν έρθει η κατάλληλη ώρα η Apple θα κάνει τη διαφορά και το συστατικό της επιτυχίας της θα είναι η ωραία εμφάνιση και η απλότητα στη χρήση της, όπως και όλα τα προϊόντα της.

Επίσης πιστεύει ότι μέχρι το 2014 η Apple θα έχει κυκλοφορήσει ένα εξυπνότερο μοντέλο της Apple TV.

Quote
We believe Apple can design a smarter set top box to manage all components behind the end user’s TV experience, as well as eliminate the oft-cumbersome user interface provided by the cable and satellite operators.


Θα περιέχει Siri, gesture controls, DVR και video game δυνατότητες.

O Moskowitz είναι αισιόδοξος ότι η Apple θα κυκλοφορήσε μια νέα κινητή πλατφόρμα πληρωμής που θα χρησημοποιεί την τεχνολογία του near-field communication (NFC) που θα ονομαστεί "iPay". "Θα είναι χαρακτηριστικό των μελλοντικών iPhone και iPad".

Εσείς τι πιστεύετε;


Source: http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/3134-η-τηλεόραση-της-apple-δεν-θα-κυκλοφορήσει-πριν-το-2014/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...