Ads 468x60px

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η επίσημη εφαρμογή της Apple μας δείχνει πως μπορεί να μοιάζει το iOS 6 στο νέο iPhone!


Δημοσιευμένη Εικόνα


Οι εφαρμογές και τα βασικά χαρακτηριστικά στο λειτουργικό σύστημα iOS της Apple έχουν παραμείνει τα ίδια σε μεγάλο βαθμό από το αρχικό iPhone έκανε το ντεμπούτοτου το 2007.

Ωστόσο, η Apple θα μπορούσε να ετοιμάζεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο iOS 6, η οποία θα εισαγάγει μια εντελώς νέα εμφάνιση με το νέο iPhone. Αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσαμε να πούμε αντίο σε αυτό το παραδοσιακό μπλε χρώμα που έχει το iPhone iOS για τα τελευταία πέντε χρόνια και να πούμε γεια στα καινούργια ασημένια.

Νωρίτερα σήμερα, μια έκθεση μας προετοίμασε και μας έδειξε μια εικόνα για την επερχόμενη εφαρμογή Χάρτες του iPhone. Σύμφωνα με αυτή την έκθεση, η Apple πέρα από το γεγονός ότι καταργεί το Google Maps υπέρ της δικής της τεχνολογίας 3D χαρτογράφησης, εισάγει και μια νέα διεπαφή όχι στο παραδοσιακό μπλε φόντο αλλά σε ασημένιο!


Η "ασημένια" μορφή όμως έχει παρατηρηθεί και αλλού! Η νέα εφαρμογή της Apple για το WWDC είναι διαφορετική σε χρωματισμούς από αυτή του περασμένου έτους! Πλέον έχουμε ασημένιο bar και κουμπιά τόσο πάνω όσο και κάτω! Η επιλογή αυτή φαίνεται μια πολύ απλούστερη και καθαρότερη από οποιαδήποτε άλλη.
Δημοσιευμένη Εικόνα


Η νέα εμφάνιση της Apple και η ασημένια προσέγγιση της στην διεπαφή του χρήστη είναι επίσης εμφανή και στο iPhoto από την ημέρα που έγινε διαθέσιμο για το iOS και το iPad!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το iOS 6 θα κινηθεί προς την κατεύθυνση αυτή καθιστώντας τα iPhone Apps να μοιάζουν περισσότερο με τους ομολόγους τους στο iPad. 


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...