Ads 468x60px

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η Apple θέλει να αγοράσει το iPhone5.com domain


Βάση μιας αναφοράς του site Fusible η Apple κατέθεσε αίτηση στο Intellectual Property Organization που επιδιώκει την απόκτηση του iPhone5.com domain.

Παράθεση από το Fusible:

Anyone who visits the website of iPhone5.com today will be greeted by smart phone advertisements and online forums discussing the iPhone 5. Although Apple has been known to open its wallet to acquire domain names, in the past year it has selected to go the Uniform Domain-Name Dispute-Resolution Policy (UDRP) route. And it's had a lot of success.

Συγκεκριμένα η Apple προσπαθεί συνήθως να αποκτήσει τα δικαιώματα σε ένα domain αφού έχει πρώτα παρουσίαση το προϊών. Το iPhone4.com domain πήρε περίπου ένα χρόνο μέχρι να αποκτήσει τον έλεγχο του η Apple. Για το iPhone4S.com χρειάστηκαν μόνο μερικές εβδομάδες.

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το πως η Apple θα ονομάσει το καινούργιο της iPhone. Οι επικρατέστερες απόψεις για το καινούργιο όνομα είναι "iPhone 5", "iPhone 6" και "new iPhone". Και μέχρι στιγμής κανένας δεν είναι σίγουρος για το ποιο θα είναι το τελικό όνομα του, άσχετα με το γεγονός ότι η Apple θέλει να αγοράσει το domain iPhone5.com


[Πηγή]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...