Ads 468x60px

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

BodyGuardz Universal Tablet Sleeve


Η BodyGuardz Universal Tablet Sleeve είναι μία θήκη μεταφοράς/προστασίας για το iPad (και άλλα tablet οθόνης 10”) την οποία δοκιμάσαμε εκτενώς την εβδομάδα που μας πέρασε.
BodyGuardz Universal Tablet Sleeve iPad
Η θήκη είναι κατασκευασμένη από neoprene και “αφρώδες πλαστικό” EVA foam. Το πρώτο που θα παρατηρήσει κανείς είναι η ιδιόμορφη σχεδίαση της θήκης, με τα χαρακτηριστικά “αφρώδη” εξογκώματα ορθογωνίου σχήματος, τα οποία και αναλαμβάνουν να απορροφήσουν τυχόν χτυπήματα:
BodyGuardz Universal Tablet Sleeve Close-Up
Η BodyGuardz Universal Tablet Sleeve είναι συμβατή με όλα τα μοντέλα iPad (και λοιπά tablet 10″) και μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το Smart Cover τοποθετημένο στο iPad.

Η θήκη διαθέτει ένα άνοιγμα για την εισαγωγή/εξαγωγή του tablet  το οποίο αν και είναι μονίμως ανοιχτό (δεν διαθέτει φερμουάρ ή κάποιο κουμπί ασφάλισης) δεν μας ανησύχησε καθώς το υλικό κατασκευής είναι τόσο ελαστικό όσο χρειάζεται για να συγκρατεί το tablet στη θέση του.
BodyGuardz Universal Tablet Sleeve iPad Smart Cover
Πρόκειται για μία θήκη η οποία αρχικά μας εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και τον πρωτότυπο σχεδιασμό της και στη συνέχεια μας κέρδισε κατά την καθημερινή της χρήση για την μεταφορά του iPad μέσα στο σακίδιο/χαρτοφύλακα μας.
Η BodyGuardz Universal Tablet Sleeve είναι διαθέσιμη από το επίσημο site της εταιρείας προς $25 και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και APR στην Ελλάδα.

Source: http://www.iphonehellas.gr/35556/bodyguardz-universal-tablet-sleeve-for-ipad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...