Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Borderwalker: ένα καινούργιο και συναρπαστικό RPG από τους δημιουργούς του Final Fantasy.


Της Έυας Τσ.

Μία εκ των ομάδων των «βετεράνων» της γνωστής σειράς Final Fantasy, δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο και συναρπαστικό παιχνίδι RPG, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στο γιαπωνέζικο AppStore και ονομάζεται Borderwalker.

Τα ονόματα όσων επιμελήθηκαν το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ήδη γνωστά στους φανατικούς της σειράς, όπως:

  • Kazushige Nojima: σεναριογράφος της Final Fantasy VII και της Final Fantasy VIII
  •  Hideo Minaba: σκηνοθέτης της Final Fantasy VI και της  Final Fantasy IX
  • Nakaba Higurashi: σχεδιαστής του χαρακτήρα Baten Kaitos
  • Nobuo Uematsu: ιστοριογράφος της Final Fantasy, μέχρι και σήμερα στην Mistwalker

To Borderwalker αφηγείται την ιστορία ενός κόσμου που είναι χωρισμένος σε δύο εντελώς διαφορετικές διαστάσεις, της Ημέρας (Dayland) και της Νύχτας (Nightland). Ο παίκτης μπορεί να μετακινηθεί ανάλογα με τη διάθεσή του στο ίδιο το παιχνίδι, προσπαθώντας να κάνει αναγνωριστικές αποστολές και να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και στους δύο τόπους. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η ολοκληρωτική συνένωση των δυο διαστάσεων, διασχίζοντας τες αλλεπάλληλα.  

Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι βασισμένος στο touchscreen των iOS συστημάτων. Αρκεί μονάχα ένα ελαφρύ χτύπημα στην οθόνη σου και ένα σύρσιμο του δακτύλου σου για να εκτελέσεις ένα πακέτο κινήσεων και αισθάνεσαι ανά πάσα στιγμή την οποιαδήποτε αλληλεπίδραση. 

Η τελευταία λεπτομέρεια που διασφαλίσαμε για εσάς τους φανατικούς είναι η τιμή του: στο γιαπωνέζικο AppStore κοστίζει 900 Yen, δηλαδή περίπου 8,60 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...